AUTUM COLORS

Aaah ne ihanat syksyn maanläheiset värit ovat  vihdoinkin täällä. Syksy ja kevät ovat  ehdottamasti minun lempi vuodenaikojani. Iihanat lämpimät neuleet ja maanläheiset värit ovat lähellä sydäntäni. Kävi eilen taas vaatekaappiani läpi ja löysin sieltä tämän Evil Twinin paidan. Hetken siinä raavin päätäni ja yritin muistella milloinkohan olen sen ostanut. Päätin sillä hetkellä yhdistää sen HM studio mallistosta ostamani paidan kanssa ja voila uusi syksyinen asu alkoi hahmottua päässäni. Niin kuin varmaan huomasittekin , löysin vihdoinkin ne haluamani haravahampaiset nilkkuritkin. Aluksi tähtäimessä oli valkoinen pohja, mutta en vain löytänyt sellasia missä materiaali olisi ollut kaunis ja helposti puhdistettavissa. Joten päädyin helppohoitosiin mustiin pohjiin. Asusta tuli lopujen lopuksi liian erikoinen minun makuuni ja varmaan sen takia Evil Twinin paita olikin jäänyt käyttämättä. Olen jo kauan halunut mennä ottamaan asukuvia ystäväni Joukon asuinpaikalle. Jouko on remontoinut vanhan koulun upeaksi. Taloon on rakennettu kartanontyyppisiä pylväitä ja monen pikku prinsessan unelma parveke. Pihaa on hellinyt hänen edesmenneen vaimon Helenan kauniit kädet. Kävimme kesällä mieheni kanssa piipahtamassa pihalla ja Helenan kauniit ruusut kukkivat upeasti.Toivottavasti Jouko huolii minut vielä uudestaan kylään ja pääsisin ottamaan kuvia myös parvekkeelta.
                                                                                    

102ta
IMG_3545_2

25 comments:

 1. Vau! Sulla on vain niin hyvä silmä pukeutumiselle!<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Tänä asu tais mennä vaan vähän överiksi

   Delete
 2. Wow, wow wow! I love the shoes! And that kimono is absolutely stunning! x

  www.heldtogetherbypins.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. huh aivanko ois ollu jossain satumaassa nämä kuvat otettu<3 upea asu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos <3 Tuo paikka on aivan upea.Seuraavaksi mun täytyy saada kuvia parvekkeesta <3

   Delete
 4. Ihana look jälleen kerran, oot kyllä upee nainen! :) Kauniita kuvia, niistä huokuu syksyn raikkaus ja tunnelma ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kauheesti <3 Nuo ruskalehtien värit on kyllä upeat :)

   Delete
 5. Upeita kuvia taas ja asukin on kerrassaan ihana! ♥ Syksyn värit ja tunnelma ovat kyllä mun mieleeni myös täysin, vaikka vahvasti kesäihminen olenkin:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Itsekkin nautin kesästä ,mutta olen jo valmis syksyn kauniisiin ruska väreihin..Pimeyttä en kyllä kaipaisi olenkaan :(

   Delete
 6. Vautsi! Siis miten upeita kuvia :O Nää on aivan huiput, värisävyt ja kaikki ! Upea nainen<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos <3 Oli itsekkin tyytyväinen lopputulokseen ,vaikka asu onkin liian erikoinen minulle. :)

   Delete
 7. Ulalaa, mitä kuvia! Kunnon katseenkääntäjä. Ihanasti käy vielä sävyt yhteen asun ja taustan kanssa.
  Noita upeita traktoripohjaisia jämäkkäkorkoisia kenkiä oli Italian kaupat pullollaan. Ne on upeita, mutta ei valitettavasti käy omiin pillikinttuihini vaikka kuinka haluaisin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Olen kokeillut varmaan kymmentä eri paria tällä haravahammas pohjalla.Mustakin tuntui ,että ne saivat mun jalat näyttämään oudolta ja jalan koon järjettömältä.Sitten luovuin valkoisesta väristä ja löysin heti oikea tyyliset kaappiini.
   Kävin tutkimassa blogiasi ja menin ihan sanattomaksi. :) Olet todella upea näky <3

   Delete
 8. Upeita kuvia ! Asusi on kivan rentoa ja tykkään tuosta hatusta :)

  ReplyDelete
 9. Marika, ihan MIELETTÖMIÄ kuvia! ♥ Ei voi muuta sanoa kun että wau..! Mikä kuvausympäristö ja mun mielestä tuo asukin on juuri loistava, ei mitenkään liian silmiinpistävä :) Oot kaunis!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Pauliina <3 Näkisitpä sen unelma parvekkeen. :) Tässä asussa oli mulle ehkä liikaa asusteita niin mulla tuli vähän joulukuusi olo :D

   Delete
 10. En enää ees keksi mitään sanottavaa näille! Aivan käsittämättömän hienoja, taas ♥ Tuo värien hyödyntäminen sun asussa ja ympäristössä on kyllä niin nappi kun olla ja voi!

  ReplyDelete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.