REVITABROWN RESULTS

Onpas siitä jo kauan aikaa kun olen viimeksi avanut bloggerin.Blogin ulkoasu on pahasti kesken joten yrittäkää kestää tätä sillä aikaa että saan koodailtua otsikon tekstin valkoiseksi ja luotua uuden bannerin.Valitettavasti minulla ei ole ollut aikaa bloggaamiseen, sillä mieheni on ollut kaksi viikkoa iltavuorossa ja pojalla on ollut korvatulehdus.Olen myös aloittanut painonpudotuksen mikä vie myös aikaa jumppineen ja lenkkeineen.Postattavaa olisi vaikka kuinka paljon kun olisi vaan aikaa toteuttaa niitä.Toivon kuitenkin että annatte vielä anteeksi tämän hiljaiselon.
Muistatteko kun sain JT Beaty Outletilta   Revitabrownin kulmakarvojen kasvatus seerumin ?
No nyt vihdoinkin olen saanut otettua kuvan miltä kulmani näyttävät tällä hetkellä.Pääset tästä facebook sivuilleni katsomaan ennen ja jälkeen kuvat.Jt beaty outletilta löydät myös muita Revita tuotteita kuten Revitalashesin ja Revitalashes mascaran.Oman ulkonäköni päivittäiseen hoitoon kuuluu Revitabrown ja Revitalashes,joita käytän naamapesun jälkeen.Näillä saan itselleni luonnollisesti kauniit kulmat ja ripset..Hintaa kummallakin tuoteella on noin 100e ja niiden kesto on noin puoli vuotta.Suosittelen näitä tuotteita lämpimästi  kaikille jotka kaipaavat volyymiä kulmiin ja ripsiin.Nyt kun olen vihdoinkin saanut otettua jälkeen kuvat niin pääsen ehostamaan kulmani juuri oikean muotoiseksi.Kulmani ovat tällä hetkellä niin paksut etteivät ne kaipaa muuta ehostusta kun hajakarvojen nyppimistä ja hieman kulmavahaa että kulmat pysyvät  tietyssä muodossa.

Jt Beaty Ouletista löydät myös Biothermin,Cliniquen,Bobbi Brownin,Calvin Klein,Chanelin   ja monien naisten himoitsemia Victoria's Secretin tuotteita.


kulmakarva valmis 3

9 comments:

 1. Vautsi, onpa ihanat kulmat! Minulla on luonnostaan todella harvat kulmat, uskotko että tuosta tuotteesta voisi olla apua minulle? Inhoan piirtää aina kulmat kun jonnekin menee tai muuten näyttää ihan hassulta :D oliko sinulla luonnostaan harvat vai vain nypityt tms. kulmat? Olisi kyllä ihan unelma tuote jos se minullakin toimisi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Tuossa postauksessa on linkki facebook sivuilleni mistä pääset katsomaan ennen ja jälkeen kuvat.Ennen otetussa kuvassa kulmani ovat sellaiset kun ne on normaalisti.En ikinä nypi kun hajakarvat pois :) Uskon todella että tästä on apua koska itselläni on niin tuuheat kulmat etteivät ne tarvitse mitään väriä.

   Delete
 2. Voii todellakin ymmärretään <33 postaat vaan silloin kun voit ehdit <3 me lukijat kyllä pysyyään täällä ja oli ihana huomata sulta postausta! Näyttää tosi hyvältä!! Etenkin kulmat!! Vou<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi KIITOS Emilia <3 Vähän niitä oli pakko nyppiä ja tosta edestä hieman lyhentää ku aloin jo näyttämään hölmöltä :D

   Delete
 3. Älähän hätäile postausten suhteen,kyllä me täällä odotellaan ja teet silloin postauksia kun ehdit. Älä kirjoita lukijoitten tahtiin vaan mene oman virran mukana. :) Postauksia on mieluisampi lukea kun niitä ei ole hätäisesti tehty. :) Vau, sun kulmat näyttää tosi hyvältä, onko sulla niistä mitään vertailukuvia niin näkee muutoksen? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitä mäki olen kelannut.Haluun jatkossa tehdä blogia 100% enkä vaan sinne päin.Olen mielummin julkaisematta kuvia joihin en ole 100% tyytyväinen :)

   Delete
 4. Sä kyllä mitään painonpudotusta tarvii ! <3

  ReplyDelete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.