TOO MUTCH NIKE SHOES..ARE YOU CEAZY? THAT`S LIKE SAYING THAT YOU HAVE ATE TOO MUTCH CHOCOLATE

Tykästyin niin kovin Nikein Airforce 1.stä että minun oli ihan pakko ostaa myös nämä varrella.Olen itse asiassa omistanut nämä jo jonkin aikaa mutta käytössä ne ei ole vielä kertaakaan ollut.Minulla on kuitenkin selvä visio millaisen asun kanssa haluan näitä käyttää ja en luovuta ennen kuin pääsen toteuttamaan sen.Minulla on myös ihan kauhea Adidaksen superstar kuume tällä hetkellä.En vaan ole varma että onko tämä nyt vain hetkellinen ihastus raitakenkiin.Älkää nyt sitten tuomiseko minun ensimmäistä GIF animaatiota, sillä tiedän ettei tausta ole ihan identiteetinen.En lopuksi jaksanut nähdä vaivaa ja ottaa uusia kuvia joten tämä saa riittää tällä kertaa.Ollaan Mikon kanssa kahestaan koko päivä sillä mieheni on iltavuorossa.Kävimme nopeesti Salossa piipahtamassa lelukaupoissa ja illaksi olen suunitellut arskartelua.Jotain tekis mieli leipoakin mutta saa nähdä jääkö siihen aikaa koska asuntomme näyttää kun täällä olisi pommi räjähtänyt.Lattialta löytyy brio junia ja keittiön pöydältä viikonloppuna tehtyjä blogi juttuja.Ilmasylkäsen siis käsiini ja alotan  siivouksen.


                                                                                               HAVE A NICE MONDAY

12 comments:

 1. Hei mäkin haluat jotku tuon tyyliset kenkulit kevääksi ja kesäksi <3 :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä oon tällä hetkellä ihan hulluna kaikkiin lenkkareihin.Eteenki valkoisiin yksilöihin :)

   Delete
 2. Kiva just tuo gifi!:) Mulla on samat kenkulit ostoslistalla, oon vähä yritäny ettiä oisko alessa, utta ei taida tuo malli tulla ikinä alennukseen.. :D Itsellänikin jo montaa visioo noiden kenkien kanssa ja en malta odottaa että nään sunkin asun näiden kenkien kanssa!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En mäkää usko et ne tulee aleen..En oo meinaa nähny air max 90 missään vaiheessa alella.Noissa ei onneks oo niin kauhee hinta mitä air maxeissa on :)

   Delete
 3. Näyttää ihanan raikkailta! <3 Ja hyvältähän tuo gif näyttää! Millä sä teit sen? :)

  ReplyDelete
 4. Onpa kivat kenkulit ja toi gifti on ihan huippu. Kivaa vaihtelua normikuviin! :)

  ReplyDelete
 5. Noi kengät on niiiin ihanat! Oon haaveillu samoista, mut toistaseks jääny siihen haaveiluun vaa :D Muutenki hei tosi kiva blogi, klikkasin itteni lukijaks! :)

  http://satueventyr.blogspot.fi

  ReplyDelete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.