BEHIND THE SCENES

Olette jo nähneetkin lahjakkaan  Jarno Lindholmin ottamia kuvia blogissani. Jarnon kysyessä kiinnostusta yhteistyöstä avovaimonsa Satun kynsistudion kanssa, en epäillyt hetkeäkään. Yhteistyö oli minulle todella helppoa. Minun tarvitsi vain ilmestyä paikan päälle ja Satu ja Jarno tekivät heidän taikojaan. Aluksi minua jännitti että miten jaksan istua reilun tunnin verran paikallani Satun tehdessä kynsiä mutta aika meni ihan siivillä Satun kanssa jutellessa. Pidän itseäni todella onnekkaana sillä olen saanut tehdä yhteistyötä upeiden ihmisten kanssa ja Jarno ja Satu kuuluvat myös niihin henkilöihin. Tässä pientä behind the scenes maistiaisia tulevasta blogi postauksesta. Sillä välin voitte käydä ihailemassa Jarnon ja Satun Le Blank nettisivustoa. Pääset sinne täältä.
PHOTOGRAPHY AND NAILSTUDIO-LE BLANK
                       
                                                                                    


DSCF2129-Edit

11 comments:

 1. Oiii että!!! Näyttäää niin lupaavalta <3 oot semmonen tyylilyyli ettei toista ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Emilia <3 Mä ihmettelinki et miksi mulle oli tyylilyyli sana jääny päähän :D

   Delete
 2. Nice outfit ! :P ja niin kaunis lady <3

  ReplyDelete
 3. Näyttää kyllä lupaavalta ja upea tämä kuva! Olet kyllä yksi tyylikkäimmistä bloggaajista ketä tiedän ja sulla on niin ihanan omanlaatuinen tyyli tehdä nämä postaukset, ei ole sellainen massablogi!<3 Luen aina sinun päivitykset heti puhelimella, niin en ole kommentoinut vähään aikaan mitään vaikka kaikki olen heti huomattuani lukenut :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siis voi kiitos.Piristit kyllä kovin mua tällä kommentilla <3 Olenki yrittänyt saada blogiani erottumaan muista. Aluksi menin sen kokovalkosen massablogiin mukaan mutta jotenkin tä kuvastaa mua enemmän.

   Delete
 4. toi asukokonaisuus! <3 niin ihana. Mukavaa sunnuntaita!

  ReplyDelete
 5. Aivan ihana asu ja yhteistyö kuullostaa tosi hyvälle. Vautsi ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Jenna. Olen kyllä aika täpinöissani tästä <3

   Delete
 6. upelta näytät ja onnea yhteistyöstä! :)<3

  ReplyDelete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.