MY CORNER

Löysin Maurin makasiinista tämän upean ja hieman erikoisen tuolin. Tuoli kuitenkin kaipasi hellää kättäni. Putsasin selkänojan ja jalat jotka ovat jonkin näköistä metallia. Seuraavaksi irroitin istuinosan ja hiosin pinnan tasaiseksi. Hieman joutusin pakkelia pistämään suurimpiin kolhuihin ja sen jälkeen maalasin uuden kauniin mustan pinnan tuolille. Rakastan entisöimistä jos vaan rahkeeni siihen riittävät. Olen todella tyytyväinen lopputuokseen ja varsinkin siihen että samanlaista tuolia ei ihan heti tule vastaan. Käsityöt ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja olinkin peruskoulussa viimeiset kaksi vuotta puupuolella. Inhosin nuorempana hiomista yli kaiken mutta nykyään se  rauhottaa ja rentouttaa minua. Uuden kauniin puun pinta on todella kaunis näky silmilleni. Varastossa odottaaakin toinen samanlainen tuoli mikä tarvii hieman enemmän työtä. Kiinostaako teitä ketään entiöidä vanhoja taikka kuluneita kalusteita ?


                                                                                                ENJOY THE LITTLE THINGStuoli 1

12 comments:

 1. Vauuu!! Onpa kyllä mielettömän kaunis <3

  ReplyDelete
 2. Oi kun itsekkin osaisi, on nimittäin todella kivannäköinen!!!:))

  ReplyDelete
 3. Ihanan näköinen nurkkaus! :)

  ReplyDelete
 4. Näyttää hienolta! Mulla on vähän sama juttu tällasten käsityöjuttujen kanssa. Ihanan rentouttavaa tehdä välillä sellasia juttuja ja siinä parasta on, että pääsee näkemään ne oman työn tulokset :)

  ReplyDelete
 5. Ihanan simppeli ja tyylikäs! Me ollaan kanssa tehty pieniä entisöintiprojekteja kotona, mutta noita täytyisi tehdä kyllä ehdottomasti enemmän!

  ReplyDelete
 6. Vauuu,aivan mielettömän upeee <3 Osaisinpa minäkin, intoa olisi muttei taitoa. :)

  ReplyDelete
 7. Tosta tuli niin hieno ! Mä tykkään kanssa tehdä käsitöitä paljon ja entisöida myös vanhasta uutta :)

  ReplyDelete
 8. Kyllä tykkään! Joskus vielä toivoisin siitä ammattia. Todella kaunis tuoli, ei mitään peruskauraa :) Vanhoille kalusteille on ihana antaa uus elämä, kun niillä on jo ennestään tarina kerrottavana. Ps. Huippua, ku kirjotat tuota murretta "hiosin" & "joutusin" oon Halikosta peräisin ja tuo murre on jotain nii suloista :)

  ReplyDelete
 9. Ääh tykkäisin hirveesti varmasti entisöidä vaikka mitä, mutta kun taitoa ei oo tippaakaan eikä ketää kuka opettais :( ihanaa ku sulla on tommonen taito ja kiva tuli tuolista! :))

  ReplyDelete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.