FINALLY

Vihdoinkin löysin kaipaamani karvatakin. Olen niin tyytyväinen että odotin että eteeni tulee sellainen yksilö mistä oikeasti pidän. Halusin karvatakin mikä oikeasti näyttää turkikselta, eikä sellaiselta pelkältä karvakasalta. Onnekseni sain takin myös  todella halvalla, sillä ale hinnasta sain vielä -50 % pois. En nyt kuitenkaan kerennyt tätä kauheesti käyttämään mutta ei se haittaa sillä säilyyhän se kaapissa ensi talveakin varten. Kuvauksen jälkeen poikamme tuli kotiin mummilta ja papalta ja sain häneltä kauniin valkovuokko kimpun. Melkeen itkuhan siinä meinasi tulla koska nämä olivat ensimmäiset kukat mitä olen pojaltani saannut. Olen myös jo melkeen selvinnyt tästä kauheesta influenssasta. Edelleen kyllä yskin ja poskien päällä on ihmeellistä paineen tuntua. Taidankin tästä mennä heti nukkumaan ja soittaa aamulla lääkäriin ettei vaan olisi poskiontelon tulehdus.


                                                                                                     

oikea k2
oikeak4
oikea k529 comments:

 1. Wauuuu!!törkeen hieno takki ja sinä kaunokainen <3!

  ReplyDelete
 2. Tosi upea ja sinun näköinen takki, sopii tosi hyvin. :) Ja upeat kuvat taas tyylikkäiden posejen kera. Harmi kun et ollut mukana viikonloppuna gaalassa, yritin etsiä monta kertaa oletko sinä siellä että olisi päässyt juttelemaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Jasmina <3 Kyllä hieman harmitti kun ei päässytkään tulemaan :(

   Delete
 3. Vautsi Marika, sä näytät niin upealta. Ja nämä kuvat on niin huippulaadukkaita. Ihania ♥

  ReplyDelete
 4. Tosikiva asu ja upee toi takki!<3

  ReplyDelete
 5. Tosikiva asu ja upee toi takki!<3

  ReplyDelete
 6. Tiedät miltä turkit näyttävät mun silmään, no todella hyvältä! Upeita kuvia ja pakko mainita nuista poseista, kuten Jasminakin. Ihan mahtavia, osaat olla niin mukavan rennosti ja luonnollisesti kuvissa. Iso hatunnosto sinulle!:) ♥ Tätä turkkipoustia mä olin ootellutkin jo paljon muuten!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Musta sit taas tuntuu että joka kerta kuvatessa olen tönkkö ja en tie miten päin olisin :D

   Delete
 7. Vautsi vau mikä turkki♥ Aivan upea! Nämä sun kuvat on aina todella onnistuneita :)

  ReplyDelete
 8. Yrität ihan liikaa :D

  ReplyDelete
 9. Empäs oo koskaan sua paikkakunnalla nähnyt tuollaisissa vaatteissa joita esittelet blogissa. Usein sanotkin, että jotkut vaatteesi on ihan käyttämättömiä yms. Ymmärrän kyllä, kun ei sua edes näe tuollaisissa kuteissa. Muuten ihan oki. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Missä mä tätä asua perämettässä käyttäisin ? Yleensä puen korot jos lähdetään johonkin syömään taikka baariin. Harvemmin pääsee hulivilin äitinä valkoisia lenkkareita tai yleensäkään näitä asuja käyttämään. Oon kuiteski todella tarkka vaatteistani ja tarkotus ei ole pilata niitä mutalätäköissä :D Onneksi minulla on ihanat appivanhemmat ketkä ottaa lastamme hoitoon niin pääsee välillä kaupunkiin yksin pyörimään.

   Delete
  2. Njaah, voin kyllä perua myös sanani. Yleensä on kohteliasta kiittää saamiaan palautteita.

   Delete
  3. No nimenomaan, minkä takia sä tilailet sitte kaapit täyteen moisia kuteita jollei niille ole edes käyttöä? Ja shoppaillessa kun tulet vastaan, et todellakaan näytä noilta joista olet tehnyt asupostauksia. Mutalätäköitäkään sä et todellakaan löydä joka päivältä. Mutta sanonpa vaan ettei sua noissa releissä näe. :D Tuli vaan mieleen että turhaa tuhlaamista kun ei voi edes moisia """ahkerasti""" käyttää. :P

   Delete
  4. Eiköhän se oo mun oma asia mihin rahani käytän. :) Kyllä mä mun vaatteita saan käyttää sillon kun haluan.Oli se sitten kuinka harvoin.Tuu seuraavaksi moikkas kun tuut vastaan :)

   Delete
  5. Ilomielin. :)

   Delete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.