BEIGE IS THE NEW BLACK

Eilen minulla oli kauhea itsesääli päivä laihdutuksen takia. Koko päivän minulla oli kauheita mielitekoja ja olisi tehnyt mieli syödä kaikkea epäterveellistä. Kuitenkin sain pidettyä itseni kurissa ja jaksoin jopa treenata illalla. Olen ollut tänään paljon energisempi ja päivän ensimmäinen treenikin on jo tehtyä. Illalla aijon mennä vielä tunnin kävelylenkille. No mutta se siitä aiheesta. Aloin etsimään jo joulukuussa kevät/kesä takkia mikä voisi auttaa Zaran takin vierotusoireille. Missguidetista löysin ihanan hihattoman villakangas takin minkä yritän saada viellä kuvattua asumuodossa ennen helteitä. Haussa kuitenkin  oli vielä trenssi missä ei ole ylimääräisiä läppiä. En tiedä miksi muuksi niitä kutsuisin. Olen tilannut varmaan kahdeksan eri takkia ja nyt vihdoinkin löysin omani HM.ltä. Tässä takissa ei niitä  "lääppiä" ole vaan se on ommeltu takin sisäpuolelle piiloon. Takkia voin myös käyttää läpi kesän, sillä se on hihaton. Trenssi takkkeja kaapistani löytyy jo entuudestaan valkoinen,musta ja navyn sävyinen. Edelleen etsin vielä khakin sävyistä ja mikä sopisi uusien Zaran korkojen kanssa täydellisesti. Bomber takkeja on jo nähty monta vuotta mutta vasta nyt löysin omani ja tietysti beigen värisenä. Tulette näkemään näitä kahta takkia asukuvissa tämän kesän aikana varmaan kyllästymiseen asti. Nyt yritän saada mieheni ylös hänen  päikkäreiltä että saataisiin tänään jotain vielä aikaiseksi.


A
A1

10 comments:

 1. Ihana tuo ylimmäinen trenssitakki. Voin vaan kuvitella kuinka kivalta tuo näyttää sun päällä. :) Mulla tekis mieli joka ilta jotain herkkuja, joskus pystyn välttämään ne mutta joskus menee höpöksi. Mutta se tunne kun oot saanut vältettyä ne herkut on niin kiva. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olen niin innoissani kun löysin tän. Leikkaus on ihan sama kun Zaran takissa <3 Joo mullakin tekee kauheesti mieli herkkuja mut kyl niitä joskus saa syödäkkin. Tosin täl hetkellä jos haluan herkkua niin liikun tuplasti ennemmän ettei laihdutus mee plörinäks :D

   Delete
 2. Tuo trenssi on niin sun näköinen<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on niin ihana.. En oo raaskinu ees vielä pistää sitä kaappiin sisään vaan se roikkuu ulkopuolella näytillä :D

   Delete
 3. sulla on mun mielestä niin hyvä kroppa ettei se kaipaisi laihdutusta! :)<3 mutta paljon tsemppiä kuitenkin<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuvilla osaa niin hyvin valehdella :D Enää kaks viikkoa niin pitäis olla "ihanne painossa" :D

   Delete
 4. Juu haluanki nähdä ku käytät tollasta trenssiä abc:llä istuessasi! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Liikenne myymälä käynnille tämä takki sopii kun todella hienosti :D Kiva kun sulla on mielenkiintoa mun elämääni tai pukeutumiseeni :D Tuntuu kun mulla olis stalkkeri.

   Delete
 5. Meinaan kun et oo sitä tässä kuvannut päälläsi ni olis kiva nähdä ohimennen miltä näyttää :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sovitaan treffit niin voin näyttää miltä näyttää livenä päälläni :D

   Delete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.