CUP OF COFFEE

Olen yli kymmenen vuotta ollut teen lipittäjä, mutta nyt kahden viikon aikana kahvi hammasta on kolottanut kovin. Alunperin minun piti vaan hieman maistaa ja seuraavaksi olinkin jo keittämässä itselleni omaa kupillista. Tästä tavasta on kyllä päästävä eroon, sillä käyn selvästi ylikierroksilla kahvin juomisen jälkeen. Jotenkin on kuitenkin kiva keitellä kotona itselleni ja Mikalla kuppilliset kahvia. Olen tällä kertaa koko juhannuksen töissä. Vaikka vuorot ovatkin ihan asiallisia niin näillä näkymin emme tee mitään ihmeellistä. Jos jossain välissä ei sada niin käymme varmaan teijolla, mutta siinä se sitten varmaan onkin. Olisi kivaa kyllä grillata, mutta sekin on säävarauksella. Eilen piristyin kummasti, kun huomasin oman kuvan olevan cosmopolitanin lehdessä. Sivulla oli myös muutama muu tuttu bloggaaja, kuten Nani ja Aeska. Tälläiset jutut kyllä piristää kovasti mieltä ja saa sellaista lisä intoa asukuvien ottoon. Tulossa on kyllä vaikka mitä kivaa vaatetta ja kenkää mistä tietenkin pitää myös tänne saada kuvia. All red airforce 1 custom Niked popot on jo matkalla ja kuumeisesti odotin niiden saapumista jo tällä viikolla. Nyt kuitenkin toivotan kaikille hyvät ja rauhalliset juhannukset.

                                                                                                  MYCOSMO


P6170451
kuva

6 comments:

 1. Nice morning and have a good day

  ReplyDelete
 2. Sun kuvat on kyllä aina niin kivoja. Ei mikään ihme et päätyy cosmoon! :) kumpa mullekin vielä joskus kävis niin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oih voi kiitos :) Itse en meinaa millään uskoa että kuviani on siellä julkiastu :D

   Delete
 3. Miten voi tulla yllätyksenä, että ne on Cosmossa? Kai ne nyt on kysyneet luvan sun kuvien käyttämiseen? :O Hieno homma kummiski :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuule kyllä tänä ttuli yllätyksenä. :D Jos on antanut alunperin luvat kuvien käyttöön niin saat tietää vasta lehden julkaisu päivänä oletko sinä sielä vai et.

   Delete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.