ALL BLACK

Nämä kuvat on ollu jo viikon koneella, mutta alivalittuneisuuden takia ne on jäänyt julkaisematta. Edes photari ei näitä kuvia pelastanut. Kuitenkin tykkäsin asusta niin paljon, että päätin nämä nyt sitten julkaista. Blogin kirjoittaminen on alkanut tuntumaan myös vastenmieliseltä, kun vastoinkäymisiä tuntuu tulevan joka kuvausreissulla. Kuitenkin ne onnistuneet kuvat antavat niin paljon positiivista energiaa, että niiden eteen jaksaa nähdä myös vaivaa. Rehellisesti välillä tulee kyllä sellainen olo, että olisko aika heittää hanskat tiskiin. Meillä on myös ollut Mikan kanssa yhteinen projekti minkä takia blogia on jäänyt taka-alalle. Kerron asiata enemmän, kun saadaan asioihin varmuus. On kyllä todella ihanaa, kun vihdoinkin meillä on yhteinen kiinostuksen kohde. Meidän parisuhde jo vähän kaipasi jotain kipinää, millä saa kummankin huulet hymyyn. Nyt on pakko mennä suihkuun ja koittaa saada tänään asioita hoidettua ja ehkä ylipuhun Mikan pikku ajelu reissulle.


A3
A6
A7
j
KYM

12 comments:

 1. Joo, ehkä olis aika heittää hanskat tiskiin. Lukijana minulle tulee vastenmielinen, kiusallinen olo lukea tekstejäsi kun jokasessa postauksessa negatiivinen sävy kertoessasi kuvista ja huoh.
  Loppu tulos ei edes ole mikään huono?! En ymmärrä.


  Kyllästyttävää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä. Vaadin kuvittanut niin paljon, ettei itselläni ole rahakeita niitä täyttää. Mulla on todella ristiriitaiset tunteet tällä hetkellä blogiani kohtaan.Joskus se antaa sen hyvän mielen ja taas joskus ei. Esim tätä postausta kirjoitellessa yritin aluksi väkisin saada positiivista kirjoitusta.Kuitenkaan en halua valehdella ja nämä olivat mun rehelliset tunteet sillä hetkellä.Luonnoksissakin löytyy postaus mihin yritin pyrkiä pelkään positiivisuuteen, mutta siihenkin tuli väkisin jotain negatiivista tekstiä :D Täytyy nyt alkaa miettiä että antaako blogi enää minulle yhtään mitään ja onko minulla sille antaa mitään.

   Delete
 2. Vautsi, just ihanat kuvat! Ihan älyttömän mageet noi housut! <3

  ReplyDelete
 3. Sä oot ihan liian kriittinen ittees ja näitä kuvia kohtaan! Musta sun kuvat on aina ihan mielettömän hienoja ja katon niitä lähestulkoon aina suu ammollaan!♥ Nämäki kuvat V A U!!♥

  ReplyDelete
 4. Voi vitsit noita hiuksia, aivan ihanat! :) Kiva kuulla että olette löytäneet yhteistä mukavaa puuhaa, sellainen kyllä tuo aina uutta piristystä arkeen :)
  Mä toivon että jaksat pysyä linjoilla! Usein sitä on itse itsensä pahin vihollinen, kun haluaisi onnistua paremmin ja paremmin. Blogin pitäminen on kyllä opettanut armeliaisuutta, aina ei voi eikä tarvitsekaan onnistua täydellisesti :) Jatkuvasti oppii uutta kuitenkin ja kehittyy, ihan huomaamattaan.

  ReplyDelete
 5. Taas niin ihana asu! Mun tän kesän lempijuttuja on ollu just tollaset leveälahkeiset housut <3
  Kannattaa postata vaan sillon, kun siltä tuntuu. Ei oo enää kivaa, jos joutuu pakolla jotain tekstiä vääntämään kuvien, joista ei edes pidä, seuraksi. Näissä kuvissa(tai muissakaan sun kuvissa) en kyllä nää mitään vikaa! :) <3

  Picture Me

  ReplyDelete
 6. Nää kuvat on mun mielestä super onnistuneita ja hienoja! Näytät upealle niinkuin aina :)

  ReplyDelete
 7. Oi, mää kyllä tykkään näistä(kin) kuvista! Upeita, upea sinä ! :-)

  ReplyDelete
 8. Ihanaa kun julkaisit nämä kuvat<3 Kerrassaan upea asu<3

  ReplyDelete
 9. Musta toi asu on on tosi kiva! harmi ettei bloggaaminen enää tunnu sulle siltä parhaalta, kannattaa miettiä mikä on itselle paras ratkaisu. Minä olen ainakin pitänyt blogistasi koko ajan ♥

  ReplyDelete
 10. Hyvältä näyttää! Sekä asu, että sinä. <3 Ja hei, nou hätä. Nämäkin kuvat näyttävät hyviltä. ;)

  Omat asukuvaukset jääneet todella vähäisiksi, erottuani viime syksynä.. Kun ei ole kuvaajaa, on aika hankala ottaa niitä asukuvia. :D Toki olemme väleissä edelleen, mutta eipä sitä tule siltikään viikoittain nähtyä..

  ReplyDelete
 11. Voihan harmi, että sun fiilikset blogista on alkanut tuntumaan vastenmieliseltä. En osaa sanoa tähän muuta kuin että kuuntele itseäsi mikä on kaikista helpoin ratkaisu tai voithan pitää taukoa jonkun aikaa. Sun blogi on mun mielestä ihan huippu, kuvat on laadukkaita ja asut semmosia mihin voisin itsekin pukeuta. Toivottavasti jatkaisit vaikka kirjottelemalla sillon kun tuntuu hyvältä, mutta jos tästä ei ole sulle enää iloa niin eihän se auta kuin tehä niin kuin itsestä tuntuu. <3

  ReplyDelete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.