BLACK / RED

Mulla oli tänään ensimmäinen loma päivä ja oi että se oli kiva sellainen. Päivällä touhusin omia juttuja, kun poika oli anoppilassa ja illalla me suunnattiin isoveljelleni. Kiharsin kummitustyttöni hiukset ja tehtiin tunnukset sellaiseen hauskaan muoti peliin. Hahmollani on vaaleat hiukset ja ihan kivat vaatteetkin, vaikka en ottanut mitään maksullisia VIP juttuja. En kyllä vieläkään ymmärrä miten sitä oikeen pelataan ja miten siinä tienataan rahaa kaikkiin niihin hienoihin kampauksiin, vaatteisiin ja muihin hömppä pömppä juttuihin. Tappelin näitten kuvien kanssa päivällä ikuisuuden ja lopulta heitin pyyhkeen kehään ja annoin niiden nyt olla tälläisiä. Täytyy kyllä vielä kesän aikana mennä uudestaan tuonne ottamaan asukuvia, kun nä ei nyt sitten onnistunut haluamallani tavalla. Sen verran haluan vielä näistä popista sanoa, että tulen varmaan käyttämään näitä vaan koko mustan asun kanssa, sillä meikäläinen ei ole suuri värien ystävä. Nyt menen kyllä nukkumaan, sillä aamulla on aikainen herätys.

                                                                                               

NOISE6
BLOGIIN
P7010608
P7010767
P7010958

12 comments:

 1. Ihania kuvia taas :) Oot niin kaunis!

  ReplyDelete
 2. Nää sun kuvat on joka kerta vaan upeempia ja upeempia! :) ja noi kengät, mun on pakko saada omat ❤

  ReplyDelete
 3. Sulla on kyllä aina niin ihania kuvia ja jälleen kerran aivan loistava kuvauspaikka!☆ Ihana sinä ja noi kengät on upeet! :) ♡

  ReplyDelete
 4. vau onpas kertakaikkisen upea kuvauspaikka, ja sun asu on todellakin nappivalinta :)

  ReplyDelete
 5. ei hitto miten hyvältä näyttää ! <3 Nyt on kyllä ihan huikee kuvauskombo, paikka ja asu ! <3

  ReplyDelete
 6. Vautsi mitä kuvia, aivan mielettömän kivasti sopii tuo tausta ja kengät yhteen!♥

  ReplyDelete
 7. Vau!! Aivan ihana, miten oot ton paikan miettinyt ja asun kokonaisuutena. Tosi upea lopputulos <3 Sulla on niin ihania asukuvia muutenkin, vaikken oo tässä taaskaan ehtinyt pahemmin kommentoimaan... :D

  ReplyDelete
 8. SIIS WAU! aivan upee kuvaus paikka ja myöskin asu! ♥ Olen ihan rakastunut noihin sun punaisiin kenkiin!

  ReplyDelete
 9. Noi kengät on niin siistit ja nää kuvat myös tosi ihanat! ♥ Tykkäsin jotenkin tuosta tokavikasta kuvasta ku se on semmonen erilainen ku perus tönötyskuvat. :) Tosi hyvin sopii punanen ja musta yhteen. :)

  ReplyDelete
 10. Nämä kuvat on kuin suoraan jostain muotilehdestä<3

  ReplyDelete
 11. Upeita kuvia :0<3 niinkö jostain muotilehdestä!! Huh<3

  ReplyDelete
 12. Oli pakko pinnata täältä kuva, kun oli niin kiva kokonaisuus. :D Olen kateellinen noista sääristä! Kun itse omaa täysin pohkeettomat jalat, en voi käyttää tennareita hameiden kanssa näyttämättä siltä, että jalka on vähintään kokoa 45.

  Olis muuten aivan mahtava päästä kuvaamaan sua. :)

  ReplyDelete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.