CASUAL

Vaikka ilma on ollut tänään todella surkea niin meidän perjantai on ollut todella viihtyisä. Vietettiin aamupäivä isoveljeni perheen luona ja heillä on aina ihanan rentouttava tunnelma. Ihailen veljeni  perhettä suunnattomasti ja toivon, että pystymme Mikan kanssa tarjoamaan samanlaisen turvallisen kodin mitä he heidän lapsilleen. Kunnioitan ja rakastan isoveljeäni suunnattomasti ja hän ollut myös minulle sellainen isähahmo rennolla tavalla. Marjo oli leiponut tyttärensä jalkapallo matsiin pullaa ja mokkapaloja, joita mekin sitten päästiin maistelemaan. Olen myös itse suunnitellut olevani Mikon kasvaessa harrastus ikään mukana kaikessa vapaaehtoisessa toiminnassa.   Kyläilessä aika meni taas kuin siivillä ja kolme tuntia tuntui vaan hetkeltä. Illalla kävimme nopeasti äitini luona kahvilla ja sen jälkeen olenkin muokkaillut kuvia tähän postaukseen. Viikonlopun kunniaksi minulla on ilo ilmoittaa viisi onnellista BPcare tuotesarjan voittajaa. Postauksen näistä ihanista tuotteista voit lukea täältä.
BPcare tuottesajan voittajat ovat : emma.vilmunen@gmail.com / rozzu@hotmail.com / netteri@gmail.com / Roosa.n-@hotmail.com / satu.matikainen1@gmail.com.
ONNEKSI OLKOON VOITTAJILLE! Otan teihin yhteyttä sähköpostitse.
uu
u
uu2

5 comments:

  1. Super kiva paita! Sopii hyvin :)♥

    ReplyDelete
  2. Kuulostipa kivalta päivältä ja asu on taas niin ihana! Haluaisin tollasen karvapallon roikkumaan omaankin laukkuun :D

    www.mariannesendenali.com

    ReplyDelete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.