GARBAGE BAG DRESS

Tiedättekö sen tunteen kun jälkeenpäin kokee ahaa elämyksen ja tajuaa, että asuun olisi sopinut ihan jotkut muut kengät kun ne mitkä aluksi pistit jalkaan. Olen monesti miettinyt, että kävisikö niin jos en näkisi jälkeenpäin kuvia asuistani ? Joskushan muotiohjelmissa "neuvottiin" ottamaa asusta polaroid kuva, jotta näkee sopiiko se oikeesti vartalon muotoihin, sillä peileihin ei kuulema ole luottamista. Kyllähän pelkällä maalaisjärjellä osaa nähdä vääristääkö peili esim: laihentavalla tavalla. Itse en kyllä luota yhteenkään vaatekaupan peiliin, mutta tähän ikään mennessä on jo oppinut mitkä materiaalit/mallit sopii vartalolleni. Ikinä en esimerkiksi pukisi kunnon farkkuja jalkaani. Polaroidista puheenollen meikäläisellä on kauhea fujifilm polaroid kamera kuume. Odotan kuitenkin vielä hetken jos se laantuisi, ettei tulisi ostettua virheostosta. Postauksen otsikon mukaan ylläni on roskasäkki mallinen neulemekko. Minusta se vaan muistuttaa niin siltä, kun roskasäkkiin olisi leikelty muutama reikä ja voila mekko on valmis. Blogiin on muuten lähipäivinä tulossa mielenkiintoinen arvonta ? Eli pitäkää silmät ja korvat auki. Meikäläinen kyllä tulee sitä kovin mainostamaan.
EKA1
UUSI5
KOLMAS
SEITSÄMÄN
VIISITOIS
UUSI8

9 comments:

 1. Oi rakastan sun asuja, nää kuvat toimii kyllä niin hyvin! :) Alkoi jo jänskättää, että mikähän arvonta sieltä tulee :D

  ReplyDelete
 2. Ompa suloinen neulemekko! Mistä se on? :) Kauniita kuvia Marika, ihanan pehmeitä ja rauhallisia :)

  ReplyDelete
 3. IHANA asu ja On muuten mageet kengät!

  ReplyDelete
 4. Tosi kauniita kuvia! Sinulta sujuu kyllä tuo poseeraaminen, näytät näissäkin niin hyvältä ja luonnolliselta. Nostan hattua, mulle kun moinen on ihan mahdoton juttu :)

  ReplyDelete
 5. Tosi kiva asu! Mä niin tykkään tuollaisista paitamekontyyppisistä vaatekappaleista. :)

  ReplyDelete
 6. Mä tuijotin vaan noita sääriä, hellouuuuu <3

  ReplyDelete
 7. No vaikka kulkisitkin perunasäkissä niin sä näyttäsit tosi hyvältä. oh god, katso itseäsi <3

  ReplyDelete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.