FURRY ACCESSORIES

Meikäläisellä olis palava halu lähteä Mikan kanssa ottamaan uudestaan Fiskarsiin asukuvia. Siellä on niin ihania rakennuksia ja aivan loistavia asukuvien kuvaus paikkoja. Alla oleva kuva on otettu alku syksystä, mutta jotenkin asun julkaisemiseen ei ole ollut kiinostusta. Kuitenkin uusia kuvia ei koneelta löydy vaan kasapäin sellaisia mihin en ole 100% tyytyväinen. Olen viimesen kolmen päivän aikana miettinyt ja selaillut kaikki mahdolliset nettivaatekaupat etsien Indiedays blog awardsien päivätapahtumaan asua. Ideoita asuun minulla on paljon, mutta toteutus ei vielä ole ihan hallinnassa. Onko joku teistä tutuista bloggaajista menossa sinne ? Itseäni vähän pelottaa, sillä näillä näkymin olen menossa sinne yksin. Onneksi voin aina piiloutua kameran taakse turvaan jos kenenkään kanssa ei tuu juteltua.

ooo3

5 comments:

  1. Fiskars on ihana paikka! Ja niin on asusikin :)

    ReplyDelete
  2. Voi, että mulla tekisi mieli tulla sinne blog awardseihin, mutta en tiedä muita tuttuja ketä sinne olisi menossa ja muutenkin kun ne on siellä kaukana! Rahaa palais pelkästään parin tunnin takia ihan liikaa joten en nää sitä järkeväksi, harmi! :| Ihana foto <3

    ReplyDelete
  3. Upea asu jälleen ja tsempit sinne tohon uusimpaan postaukseen viitaten! <3 Ite oon kans menossa sinne blogitapahtumaan, siellä siis nähdään. :)

    ReplyDelete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.