LEATHER PANTS

Eilen nauroin pitkästä aikaa tunteella ja se hetki tuntui todella hyvältä. Ahdistuksen kanssa eläminen vaikeina aikoina menee suorittamiseen ja on vaikea nauttia niistä asioista mitä normaalisti rakastat yli kaiken. Se yksinkertaisesti lopettaa elämisen. Rakastan muotia , mutta viimeisen reilun viikon verran sen ajattelu ei ole tuonnut minulle mitään mielihyvää. Olen hetkittäin ajatellut kuinka pinnallisia harrastukseni on viimeisen vuoden aikana ollut ja miten tyhmistä asioista olen murehtinut. Esimerksi siitä ettei minulla ole muka mitään päälle pantavaa, vaikka kaapit ovat pursunut vaatteista. Olen miettinyt , että jatkossa yrittäisin nauttia terveinä hetkinä enemmän pienistä asioista jotka tekevät minut onnelliseksi, kuten pojan kanssa askartelemisesta, hyvästä ruuasta ja rakkaan mieheni  seurasta. Tänään on ensimmäinen päivä, kun olen selvinyt suht pienistä ahdistuksen oireista ja se on jo iso askel eteenpäin. Toivon todella että tämä jakso olisi pikkuhiljaa ohi ja pääsen taas normaaliin päivärytmiin. Toivottavasti jaksatte lukea blogiani tämän vaikeen jakson aikana ja odottaa niitä iloisempia kirjoituksia.

PA171901
PA171918
PA171691
PA171924
PA171902

7 comments:

 1. Kuulostaa hyvältä. Otat askeleen kerrallallaan ja jos tulee takapakkia, niin sitten kapuat takaisin kohti valoa. Älä hoputa itseäsi. Olet niin oikealla tiellä, että et voi eksyä!

  ReplyDelete
 2. Mukava kuulla, että olo on edes hieman parempi, askel kerrallaan vaan!! Upea asu ja kuvat!

  ReplyDelete
 3. Rakastuin sun housuihi täysin! Ja tää look! Perfect <3

  ReplyDelete
 4. Ihana kuulla, että on jo parempia fiiliksiä. Paljon voimahaleja, mua ainakin kiinnostaa seurata sun blogia :) <3

  ReplyDelete
 5. Näin pari päivää sitten nämä kuvat Facebookissa Cosmon kautta ja katoin jo sillon, et miten upeat onkaan! Näytät tosi kauniilta ja noi housut on mahtavat :) xx

  ReplyDelete
 6. Daaaaamn mikä asu ja nuo housut on hiton makeet ! <3 hyvä kuulla että parempaan suuntaan oot menossa *haleja* :*

  ReplyDelete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.