SHADY

Olen ihan hullaantunut Bik Bokin angoraneuleeseeni. Jotenkin beige/nude väri on aina ollut turvallinen vaihtoehto ja tuntuu, että hiukseni näyttävät aina silloin hyvältä. Tänään otin myös Zaran camel  villakangastakin käyttööni. Siinä ei ole vuorta, joten se ei ole liian kuuma näillä keleillä. Voi kuinka minulla olikin takkia ikävä kesällä. Ostin kesäksi ohuen hihattoman trenssin, mutta se ei vaan ollut sama asia. Omistan myös hihattoman missguided merkkisen camel coatin ja täytyykin nyt syksyllä miettiä miten saan sen toimimaan neuleiden kanssa. Kertaakaa se ei ole vielä päässyt käyttöön niin täytyy varmaan korjata asia mahdollisemman nopeasti. Harmaata villakangastakkia olen jo metsästänyt kaksi viikkoa, mutta kaikki yksilöt ovat olleet liian paksua ja tönkköä matksua. Mitäs muuten tykkäätte asussa olevasta laukusta ? Alunperin se on ollut olkalaukku, mutta leikkasin hihnat pois hetken mielijohteesta. Vielä pitäisi kyllä viimestellä laukku ompelukoneella, kun saan vaan ostettua paksumman neulan. Pitäisi muutenkin käydä kangaskaupassa, koska minulla olisi vaikka kuinka monta ompeluprojektia mielessä.

BL3

8 comments:

  1. vov tuo neule näyttää ihan sairaan hyvältä!! voisin kotiuttaa sen vaikka heti :3 upea kuvakin muuten!!

    ReplyDelete
  2. Ompa kiva asu ja kuva!! Ja tuo neule käy sulle kyllä todella hyvin ja niinkuin sanoit passaa sun hiusten kanssa hyvin =)

    ReplyDelete
  3. Oot kyllä ihan malliaineista, ihan mahtava kuva kuten sulta voi aina odottaakin. Sun hiukset<3 Mulla on hieman ikävä pidennyksiä, mutta ei ei en ota, on niin helppoa olla ilman:D

    ReplyDelete
  4. Beige & nude väri kuuluu munkin lemppareihin kun tuntuu, että omat hiukset näyttää silloin super hyvältä! :)

    ReplyDelete
  5. Hyvältä näyttää! Hei mites puseron laatu?

    ReplyDelete
  6. Täydellinen look! Jotenki noi housut tekee siitä ihanan naisellisen. :) ja tarvisin tollasen neuleen mun elämään...❤️

    mariannesendenali.com

    ReplyDelete
  7. Näyttää hyvältä. :) Ois muuten kiva nähä niitä ompeluprojekteja täällä kokonaisuudessa mitä kaikkea oot väsäillyt. :)

    ReplyDelete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.