FEELING LIKE A BALLERINA.

Kiireitä on taas ollut järkyttävästi ja blogi jää automaattisesti taka alalle. Kuviakaan ei kyllä ole pystynyt ottamaan joka päiväisten sateiden takia. Kävin tänään taas julkaisemattomia postauksia läpi ja löysin tämän kuvan. Päätin nyt sen julkaista, vaikka asennossahan ei ole järjen häivääkään. Kuitenkin kuva antoi minulle sellaisen olon, että haluisin nousta sohvalta ylös tanssimaan. En edes muista milloin viimeksi olisin päässyt tanssimaan oikeen tunteella. Toivottavasti ensi viikolla ilmat olisivat poutaisemmat ja pääsisin kokeilemaan uutta kameraani. Snapchatissä jo julkaisinkin uudesta kamera ostostani ja kaipa vkl tulen tännekkin puolelle esittelemään sitä.
12A G

6 comments:

 1. ihana kuva! tosi nätti asu, sulle sopii niin hyvin toi vaaleansininen :)

  ReplyDelete
 2. Heei meidän pitää joku kerta päästä tanssimaan! Ihana toi kuva on <3

  ReplyDelete
 3. Ihana ja jotenki tunnelmallinen kuva! Sun neule on kans kaunis <3 Toivotaan, et säät vähän paranis ja pääsis taas ulos kuvaamaan!! :)

  ReplyDelete
 4. Kaunista. ♥ Vitsi ootan malttamattomana millasia kuvia te ootte saanu otettua sillä uuella kameralla. Hyvän valinnan teit. ;)

  ReplyDelete
 5. Haluaisin kiittää sinua siitä kun ehdotit minulle noin vuosi sitten kulmakarva- seerumia.. Tosin olen käyttänyt sellaista EnEnvy merkkistä, mitä eräs kosmetologi suositteli mutta se on oikeasti toiminut pikku hiljaa ja mulla on nyt ihanat kulmat luonnostaan eikä taritse meikata välttämättä ollenkaan! Ihana tää sun blogi edelleen kun selailin vähän vanhempiakin postauksia. Kuvat niin onnistuneita ja hyvä kun ei ole pilattu liialla tekstillä postauksia :-)

  ReplyDelete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.