TOO OLD FOR THIS SHIT

Septum feikki koru tuntui hyvältä idealta tilaus hetkellä. Vielä sen kotiin tullessa otin snapchatissa(pikkukaika) selfieitä ja video pätkiä ja ajattelin, että koru on niin cool. Kuitenkin Mikan palattua töistä sain ronskia palautetta korusta ja aloin miettimään, että olenko kuitenkin liian vanha tämän tyyppisiin asusteisiin. Arvostan Mikan mielipidettä, mutta taisin oikeastaan itsekkin jollain tavalla epäillä korun käyttöä. Ensimmäisen septum koruni ostin jo Bikbokista niiden tulessa "muotiin", mutta hävitin sen heti kotiin tultuani. Eilen sitten sen löysin, joten nyt minulta löytyy näitä koruja kaksin kappalein. Tuskin tulen kumpaakan käyttämään kovin usesti, mutta tuli ainakin kokeiltua jotain uutta. Korut ovat todella mukavia, sillä unohdin kokonaan kuvaus hetkellä sen olemassa olon ja siksi lähikuvat uupuu kokonaan. Ulkona oli myös todella kylmä niin kuvat otettiin viidessä minuutissa ja pidin sormia ristissä, että edes yksi kuva onnistuisi. Ollaan vietetty Mikon kanssa viimeiset kolme päivää pulkkamäessä ja yritetty ottaa irti kaikki ilo lumesta. Säätiedotuksen mukaan tänään sataisi vettä ja saadaan sanoa haikein mielin hyvästit lumelle. Sniif. Toivottavasti lunta tulisi vielä ennen jouluaattoa. 
VALMIS

VALMIS3
VALMIS6
1

VALMIS82
VALMIS2
00000

9 comments:

 1. Niiin ihana takki!! <3 Musta tuntuu että jo minä oon liian vanha feikkilävistyksiin! :D Mutta joidenkin tyyliin ne sopii, sulla ei nimittäin toi näytä yhtään hullummalta!

  www.kenkafriikki.com

  ReplyDelete
 2. Noita näkee kyllä tosi vaihtelevalla ikä haarukalla :) Eipä tuo hassumpi ole, ite oon etsinyt kanssa, mutta en oo löytänyt tarpeeksi sievää omaan makuun :) Upeet kuvat <3

  ReplyDelete
 3. Toi asu on kyllä ainakin tosi toimiva. Niin ihana takki <3 Mä en oo ite hurahtanut noihin koruihin, vaikka ne näyttää tosi kivoilta.

  ReplyDelete
 4. Upeita kuvia taas kerran !! :)

  ReplyDelete
 5. Ihania kuvia saitte räpsittyä <3 Ja noi koru on just makee! Et oo yhtään liian vanha käyttämään tuota, välillä pitää heittäytyä ;)

  ReplyDelete
 6. Et kyllä tosiaankaan oo liian vanha käyttämään tuota! Näyttää tosi hyvältä sulla :) Tää asu on muuten kans aivan ihana :) xx

  ReplyDelete
 7. Hitsi. Mä haluan tuollaisen korun. Olin sitten liian vanha tai en :D Just luovuin kielilävistyksestä tänä vuonna!

  ReplyDelete
 8. Ihana takki<3 Et oo todellakaan liian vanha käyttämään tuollaista korua!:)

  ReplyDelete
 9. Vau upeita kuvia!! Ja musta tuo koru just käy hyvin!!

  ReplyDelete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.