GOOD FOOD MAKES ME HAPPY

Olen nyt innostunut ottamaan kuvia Olymuksella ja koska asukuvia en tähän väliin voi mennä kuvamaan niin saatte nyt hieman erinlaista postausta. Teen bataatti-porkkanasosekeittoa todella harvoin kun mieheni ei ole sen suuri ystävä. Tällä kertaa hän kyllä väitti että se maistui paremmalta mitä viimeksi. En kuitenkaan tehnyt mitään erillä tavalla joten luulen että Mika on vaan ruvennut tottumaan sen makuun. Pidemmittä puhetta tässä tulee ohjeet ja toivottavasti teillekkin  maistuu jos päätätte tätä reseptiä kokeilla. Kuori bataattit ja porkkanat. Keitä battaatti,porkkana ja heitä mukaan yksi valkosipulin kynsi. Halutessaan voi myös heittää soppaan hieman inkivääriä mukaan. Soseuta keitto ja lisää maito ja koskenlaskija juusto. Lisää hieman suolaa. VOILA keitto on valmis nautittavaksi. BON APETIT.

                                                                                                                  500g BATAATTIA

                                                                                                                200g PORKKANAA

                                                                                                         1 VALKOSIPULIN KYNSI

                                                                                                   250g  KOSKENLASKIJA JUUSTOA

                                                                                                                     1dl MAITOA

                                                                               

bataatti
sipuli
valmis

FINALLY

Vihdoinkin löysin kaipaamani karvatakin. Olen niin tyytyväinen että odotin että eteeni tulee sellainen yksilö mistä oikeasti pidän. Halusin karvatakin mikä oikeasti näyttää turkikselta, eikä sellaiselta pelkältä karvakasalta. Onnekseni sain takin myös  todella halvalla, sillä ale hinnasta sain vielä -50 % pois. En nyt kuitenkaan kerennyt tätä kauheesti käyttämään mutta ei se haittaa sillä säilyyhän se kaapissa ensi talveakin varten. Kuvauksen jälkeen poikamme tuli kotiin mummilta ja papalta ja sain häneltä kauniin valkovuokko kimpun. Melkeen itkuhan siinä meinasi tulla koska nämä olivat ensimmäiset kukat mitä olen pojaltani saannut. Olen myös jo melkeen selvinnyt tästä kauheesta influenssasta. Edelleen kyllä yskin ja poskien päällä on ihmeellistä paineen tuntua. Taidankin tästä mennä heti nukkumaan ja soittaa aamulla lääkäriin ettei vaan olisi poskiontelon tulehdus.


                                                                                                     

oikea k2
oikeak4
oikea k5



BPHAIR FEAT MISS FINLAND

Olen unohtanut kertoa BPhairin viimeiseisestä valloituksesta Miss Suomi kilpailussa. Kilpailu on  kyllä jo ohi ja Miss Suomeksi  kruunattiin Rosa-Maria Ryyti.  Kuitenkin jokainen osallistuja sai minusta upean kruunun päähänsä meinaa BPhairin kauniin lumoavat pidennykset. Kaikki tytöt olivat säkenöivän kauniita ja BPhair pidennys oli siinä heitä auttamassa. Omasta mielestä BPhair on se ainoa oikea pidennys ja oli hienoa että he valitsivat kilpiluun Annen kotimaisen merkin. Minullekkin tulee uudet kauniit BPhairin pidennykset , jotka on minusta asuni tärkein asuste. BPhairin pidennysten kanssa tunnen itseni itsevarmaksi ja kauniiksi. Jos olet harkinnut ottavasi pidennykset niin suosittelen lämpimästi BPhairin pidennystä. BPhair pidennysten kanssa et joudu pettymään vaan saat hyvälaatuiset ja pitkäkestoiset kauniit hiukset.MISS FINLAND SPONSORED BY BPHAIR

                                                                                                        
AAAAA








ONLY THREE SHADES OF GRAY

Moikkelis koikkelis. Viikonloppuna oli todella haikea ja surullinen olo, sillä en päässytkään id gaalaan. Joka kerta kun avasin facebookin ja instagramin niin melkeen itku meinas tulla kun katsoi muiden bloggaajinen päivityksiä. Olin odottanut iltaa jo niin kauan niin sen peruuntuminen oli todella harmillista. Minulla oli päivätapahtumaan ja iltaan tarkkaan harkitut asut ja uusi kamera millä piti ottaa satoja kuvia. Onneksi asuja kuitenkin voi käyttää muutenkin. Olin myös tilannut Onnibussi liput minulle ja miehelleni ja ne rahat menivät sitten hukkaan. Onneksi  hotellihuoneen sai peruuttua ja siitä ei tullut minulle mitään kuluja. Mieheni kuitenkin vei minut lauantaina Turkuun shoppailemaan mikä ei myöskään ollut kovin hyvä idea. Reissun jälkeen makasin loppu illan sohvalla kuumemittari kainalossa. Sunnuntaina kävimme ottamassa muutamat asukuvat uudella kameralla ja olen kyllä kovin rakastuntu uuteen kameraani. Nämä kuvat kävimme  ottamassa läheisessä puufirman pihalla ja Miko sai samalla kiivetä suurien hakekasojen päällä. Uusia takkeja on myös kerääntynyt kaappiin vaikka kuinka monta mutta vilukissana en vielä kykene niiden kanssa asukuvia ottamaan. Miten teidän viikonloppu meni ?


                                                                                                       

A
A11
A5
A6
A9
A3

WEARING FLOWERS?

En olisi ikinä uskonut että minun päältäni löytyisi kukkakuviota. No nyt olen senkin päivän nähnyt. En ole koskaan ollut innoissani pastelliväreistä tai oikeastaan mistään pirteistä väreistä. Punaisia paitoja löytyy kaapistani kaksi ja ne taitavatkin olla ainoat väripilkut mitkä siellä hohtaa. Myös kukkakuviot on ollu listallani iso NO NO. Löysin kuitenkin nämä ihanat Adidaksen Superstarit mitä koristaa hauska kukkakuvio ja jostain kumman syystä ne kiehtovat minua kovin. Olette ehkä jo nähneet nämä instassa mutta päätin kuitenkin tehdä näistä ihan oman postauksen sillä nämä ovat loppujen lopuksi out of my comfort zone. Alunperin minun oli tarkotus ostaa Adidaksen supercolor superstarit aprikoosin sävynä mutta enhän minä niitä kerennyt nappaamaan ennen kun ne oli jo loppuunmyyty. Tällä hetkellä minua muutenkin kiehtoo sporttinen ysäri muoti. Iskeekö superstarit teihin ?

                                                                                                          


A popot 2
A popot 3


AGAINST THE WALL

Olen todella huono sairastelia...(Ihan kuin joku olisi hyväkin siinä.) Tiedän että pitäsi vaan maata kun Mika on tullut kotiin mutta tämä rouva alkoi kuvata uudella kameralla ruoka kuvia ja aihetti itsellensä uudestaan kuumeen nousun. En ole kuvia koneelle vielä siirtänyt joten en tiedä oliko se edes sen arvoista. Tuskin. Ostin itselleni kaupasta litran jäätelöä minkä piti piristää oloani mutta  edes sekään ei oikeen maistunut minulle. Siitä tietää että olen todella kipeä jos pakkasessa on jäätelöä sillä yleensä se on mahassani jo muutaman tunnin jälkeen. Kyllä, pysyn helposti tuhoamaan litran jäätelön normaalisti yksinäni. Sain kyllä piristävän ja todella mielenkiintoisen yhteistyö ehdotuksen enkä millään jaksaisi odottaa sen toteuttamista. Siitä sitten kuitenkin enemmän tulevaisuudessa.Odotan kovin että pääsisin kuvaamaan uusia blogi kuvia, sillä kävin viime viikon perjantaina Hartmanin Karilla Headline kampaamossa värjäyttämässä liukuväriä huomattavasti vaaleammaksi. En olisi edes uskaltanut haaveilla näin vaaleista hiuksista ja olin todella yllättynyt lopputuloksesta. Oikeastaan liukuväria ei ole enää olenkaan vaan hiukseni ovat luonnollisen vaaleat. Juuri sen sävyiset mitä olen salaa haaveillut mutta olettanut ettei se ole mahdollista ilman sitä "ihanaa" väliaikaista tipun keltaisena oloa. Tässä nyt arkistosta muutama asukuva mitä minun ei alunperin pitänyt julkaista olenkaan. Kuitenkaan minulla ei kauheesti mitään kuvia kätkössä ole enkä halua enää yhtään pidempään asukuvien taukoa. Uusia vaatteita on kertynyt iso pino mutta niiden kuvaamiseen ei ole ollut aikaa ja nyt en tietenkään kipeänä niitä voi ottaa. Kaappiin on löytynyt kaksi beigeä takki kevääksi ja kesäksi korvaamaan ihanan Zaran takkia. Löysin jopa vihdoinkin ruskean turkis takin jonka haluan vielä kerkeä kuvamaan ennen kuin joudun pistämään sen odottamaan talvea. Nyt minun on pakko siirtyä sohvalta makuukammarin puolelle jotta jaksan huomenna jollain tavalla viihdyttää poikaani.


                                                                                                      CROP TOP-NIKE

                                                                                                       JACKET-ZARA

                                                                                                        SHOES-ZARA

                                                                                                SUNGLASSES-RAY BAN


BLOGII.FI
blogiiin kiitos
Blogiin ehkä

MUDCAKE

Pikaiset kuulumiset ennen kun siirrytään mutakakun pariin. Olen edelleen kuumeessa ja flunssassa. Paraneminen on todella hankalaa sillä  äiteydestä kun ei sitä sairaslomaa saa. Joten en voi vaan maata sohvan pohjalla ja levätä. Miko on kuitenkin ollut suht kiltti viime päivinä vaikka sisätiloissa onkin joutunut olemaan ennen isin kotiin paluuta töistä. Toivottavasti todella paranisin viikonloppuun menneessä, sillä olen odottanut id blogi gaalaa jo kauan. Sitten mutakakun pariin.  Miko on kovin innostunut leipoamisesta niin on tullut leivottua normaalia enemmän nykyään. Harjoittelun ansioita minusta on tullut osaava jauhopeukalo.Vaikka leipominen pojan kanssa on TODELLA sottaista niin se on hänen kauniin hymyn arvoista. Viimeksi kokeilimme mutakakkua ja onnistuimme siinä minusta loistavasti. Vaikka olenkin suuri suklaan ystävä niin itse en tätä pystynyt syömään kun mutaman lusikallisen. Jos pakastimesta olisi löytynyt vaniljajäätelöä niin se olisi ehkä tasapainottanut kakun makeutta. Jos joku haluaa kokeilla tätä maukasta mutakakkua niin ohjeet tulee tässä.  Sulta margariini valmiiksi. Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon kaakao ja vanilijasokeri. Sekoita joukkoon vehnäjauho ja leivinjauhe. Lisää lopuksi sulatettu margariini. BON APETIT.


                                                                                                    TASTY MUDCAKE

                                                                                                           ONE EGG 

                                                                                                        ONE DL SUGAR
                                                                                                
                                                                                            ONE DL  WHEAT FLOUR

                                                                                 TWO  TABLESPOONFUL OF CACAO

                                                                              TABLESPOONFUL OF BAKING POWDER

                                                                               TABLESPOONFUL  OF VANILLASUGAR

                                                                                           77GRAMMA  MARGARINE 

                                                                                                      


mutakakku 2

B-DAY GIRL

Täytin launtaina kolmekymmentä ja sen kunniaksi kävin ensimmäiseksi aamulla ostamassa uuden kameran itselleni. Kotiin tullessani rakas äitini ja Leif tulivat nopeasti antamaan synttäri lahjan ja lauloivat minulle Hyvää syntymä päivää. Päivällä  sitten ystäväni Pia ja Sini tulivat yllättäen hakemaan minua Kiikun järjestämiin ylläri pylläri synttäreilleni. Kiiku oli todella tehnyt paljon töitä synttäreiteni eteen, paikka ja tarjoiltavat olivat aivan loistavia. Kiiku onkin tunnettu ystäväpiirissämme lahjakkaana kokkina ja bileiden järjestäjänä. Melkeen kaikki ystäväni olivat päässeet paikan päälle ja sain ikimuistoiset synttärit. Valitettavasti olin/ olen edelleen kauheassa flunssassa ja kuumessa, joten ihan täysillä en pystynyt nauttimaan olostani. Kuitenkin rakkaiden ystävien seura autto minua jaksamaan koko illan loppuun asti. Synttäreiden teema oli 90-luku ja kaikki olivat panostaneet asuihin 100%:sesti. Lahjaksi sain rahapuun jossa todella "kasvoi" rahaa. Idea oli minusta todella hauska enkä voisi olla onnellisempi lahjastani. Toivottavasti pystyn pitämään kasvin elossa. Suuri kiitos vielä tätäkin kautta Kiiku emännälle ja kaikille jotka pääsivät osallistumaan iltaan. Kotona sitten minua odotti appivanhempien ja Mikan isovanhempien lahjat. Olen niin kiitollinen että he ovat ottaneet minut perheenjäsenekseen ja saavat minut tuntemaan itseni rakastetuksi. En nyt tarkota että lahjat tekisivät sen vaan se että he kohtelevat minua kun omana lapsenaan.

                                                                                                         

a insta 2
a insta

SUMMER VIBES

Some inspiration for you and me...Keräsin muutamia ihania löytöjä Sheinsideilta alla olevaan kollaasiin. Listalla on todella kaikki haluamani tuotteet tulevaan kesään varten. Haluan tässä samalla nyt pyydellä anteeksi blogi hiljaisuutta mutta minulla on tällä hetkellä niin paljon asioita hoidettavana etten ole kerennyt täällä blogin  vain kun piipahtamaan. Tälläkin  hetkellä poden kauheaa flunssaa joten nyt on minun aika mennä vällyjen väliin palelemaan. Kuulaan taas kun olen terveen kirjoissa.

 
                                                                                                  THAT SUMMER FEELING

                                                         1 -HERE         2HERE       3-HERE       4  -HERE    5-HERE     6. -HERE

Downloads4-001

LACK OF INSPIRATION

AAARGH. Tiedättekö tunteen kun teillä ei ole mitään kerrottavaa ja tuntuu että aivot lyö tyhjää. Mulla on juuri sellanen olo tällä hetkellä. Ihmettelen miten bloggaajat ketkä tekevät tätä työkseen keksivät mielenkiintoisia postauksia ja mistä he löytävät inspiraatiota kirjoittamiseen. Olen viettänyt mieheni kanssa perus arkea vaikka hän on ollut koko viikon lomalla. Loppukuussa onkin monta mielenkiintoista tapahtumaa edessä. Ensiviikolla meillä salon bloggaajilla on yksityinen Glitter ilta ja lauantaina täytän hurjat kolme ja nolla. Id blog awardseihinkaan ei ole enää kuin kaksi viikkoa. Olenkin käyttänyt kaiken vapaa ajan koneella etsien täydellistä asua gaalaan. Tällä hetkellä minulla on selvä visio mitä pistän päälleni mutta katsotaan nyt istuuko se minun päälleni niin kuin olin ajatellut.Tarkoitus olisi käydä laitattamassa hiukset ja kynnet kuntoon samalla viikolla. On ihanaa välillä päästä hemmottelemaan itseään.  Kuvissa ja instassa olettekin nähneet uudet Le blank Satun laittamat nude kynnet. NAILS-LE BLANK ,

                                                                                                               
Marika_katos105
UUSI KOKO
UUSI KOKO2

DREAM COMING TRUE


WUHUUUU!!! Vihdoinkin nämä ihanat korot ovat minun. Olen kuolannut näitä viime kesästä lähtien ja vahingossa löysin nämä ebaylta muutama viikko sitten. Hieman minua jännitti että saapuuko tuote perille sillä tämä oli ensimmäinen kerta kun tilaan sieltä. Olin tosiaan näitä jo kesällä hakemassa helsingistä mutta oma kokoni ehdittiin loppuunmyydä. Voitte vaan kuvitella kuinka paljon minua  harmitti,sillä lähdin pääkaupunkiin pelkästään näiden kenkien takia. Nyt ne kuitenkin löytyvät omasta kaapistani enkä voisi olla tyytyväisempi niihin. Ne tuntuvat myös paljon arvokkaammilta koska olen näiden eteen nähnyt paljon vaivaa. Minulla ei ole pitkään aikaa ollut korkoja jotka löisivät mennen tullen lenkkarit. Onneksi lähiaikoina on vaikka mitä kivoja tapahtumia mihin pääsen pukemaan nämä jalkaani. Parempaa synttärilahjaa en olisi voinut itselleni ostaa. PHOTO-JARNO-LE BLANK


                                                                                                      

mustelma pois
mustelma pois 2

CND SHELLAC

Päätin nyt tehdä kynsi kuvia odotellessani teille postauksen Satun käyttämästä Shellac merkkisestä geelilakasta, joka pysyy kauniina kynsissä viikkoja. Shellac on pitkäkestoinen mutta myös hellävarainen omalle kynnelle sillä tuotteen laitto ei edellytä kynnen viilaamista eikä pois poraamista. Tuote patentoitu ja myös hypoallergeeninen. Satu loihti minulle hänen laittamiinsa geelikynsiini kauniin valkoisen sävyn jota hän koristeli vielä hopealla liukuvärityksellä. En ole tätä ennen ikinä ollut laitattamassa kynsiäni missään ja apuna minulla on ollut vain halvat kertakäyttöiset marketin tekokynnet. Nyt olen kuitenkin jäänyt kauniisiin kynsiin koukkuun, enkä osaa kuvitella eläväni enää ilman niitä. Olen kauan ihaillut  ruotsalaisia muodin edelläkäviöitä,bloggaajien ja Kardashian siskojen upeita kynsiä  ja ilokseni kaikki ihastelemani sävyt löytyivät myös Shellacin kevään ja kesän uutuus väreistä. Selvästikkin maanläheiset ja pastelli sävyt on tämän kevään ja kesän juttu ja en voisi olla enempään innoissani asiasta. Tällä hetkellä kynsistäni löytyy Shellac nude lakkaus joka toimii asun kun asun kanssa. Kuitenkin havittelen kesäksi baby blue sävyä jokä näkyy kuvissa eturivissä. Suosittelen Satua lämpimästi ja uskallan väittää että hän on kyllä alan parasta antia. Kynteni eivät pelkästään ole kauniit vaan Satu saa kynsien huolto ajasta mukavan ja rentouttvan tapahtuman.Löydät täältä Satun ja Jarnon omistaman Le Blank studion nettisivut.
WHEN YOU WANT TO FEEL BEATIFUL- LE BLANK-SATU / PHOTO-JARNO-LE BLANK

                                                                                       


11000533_431277877036867_2310325871313731766_o
  • Ei enää kynsilakan korjaussessioita; ei enää autolla ajamista pelkillä kämmenillä tai palaamista kynsistudioon parkkipaikalta, kun autonavaimia laukusta kaivaessa lakka meni ruttuun.
  • Enää ei odotella lakan kuivumista. Shellacilla ei ole kuivatteluaikaa, sillä se on UV-kovetteinen. Kaiva vain lompakkoa, hanskoja taiavaimia laukusta, aja autoa turvallisesti pitäen ratista kiinni aivan normaalisti.
  • Ei enää kuluneita kärkiä. Ei enää lohkeamia, naarmuja tai kiillon häviämistä. Ei enää kuluneita kärkiä päivän tietokoneen näpyttelyn jälkeen.
  • Vähintään 2 viikkoa kestävä, täydellinen, hienostunut, superkiiltävä lakkaus on nyt täällä.
  • Ei enää lakananjälkiä, naarmuja, mattaläikkiä tai kuoppia.
  • Kestävä, joustava, säihkyvän raikas väri, joka kestää mitä vaan, päivästä toiseen.
  • Ei enää halkeamia. Ei enää repeytymiä. Ei enää liuskottuvia kynsiä
  • Shellacilla vahvat, suojatut kynnet. Ohuet kynnet, silti vahvat. CND Shellac suojelee ja auttaa luonnon kynttä vahvistumaan.
  • Ei poraamista. Ei viilaamista. Ei liottamista kulhossa. Ei enää aikaavievää rakennekynsien poistoa.
  • Nopea, hellä poistotapa. Shellac poistetaan turvallisesti ja helposti 10 minuutissa - usko tai älä.



NIKE JUST DO IT

Viime kesänä olin kova mimmi urheilemaan. Edes käden leikkaus ei minua estänyt lähtemään joka päivä lenkille. Liikunta ja laihdutus kuitenkin menivät päähäni ja laihdutus lähti käsistä. Lopuksi minulta alkoi lähteä kulmakarvoja ja hiuksia. Hiusten lähtö masennutti minua ja liikunta lopahti kokonaan ja kiloja alkoi tulemaan takaisin. Nyt kuitenkin en  enää viihdy kropassani ja haluaisin muutaman kilon pois. Hiusten lähtö kuitenkin pelottaa minua, enkä ole saanut sen vuoksi itsestäni kunnolla niskasta kiinni.  Pelkään että laihdutus lähtee taas käsistä. Indiedays Blog Awardsit lähestyy ja tarkoitus olisi saada ne kaksi ikävää kiloa pois ennen sitä. Ihanne painossani on myös toinen huono puoli. Olen siinä vaiheessa tyytyväinen kroppaani mutta nassustani paljastuu vahvat poskipäät. Näissäkin kuvissa näyttäisi siltä että olen korostanut aurinkopuuterilla poskipäitä vaikka en edes nykyään käytä mitään poski/aurinko puutereita. House of Brandon lähetti minulle tämän ihanan Niken sport bran ja liikunta kärpänen puri minua. Hassua miten näin pieni asia voi antaa energiaa ja iloista mieltä liikuntaan kohtaan. Olen myös ajattelut laittavani viestiä viime kevään lenkki porukkaan jos saisimme yhdessä taas itsemme ulos. Löytyykö sieltä toiselta puolelta ruutua ihmisiä ketkä ovat tarkempia painosta ja kropasta kun kesä lähestyy ? Saman kaltaisen Niken sport bran löydät House of Brandonilta täältä . Kiinostaisiko teitä nähdä kuvia minusta milloin laihdutus buumini oli pahimmillaan ja mitkä kuvat sai minut heräämään todellisuuteen ?


                                                                                                                           NIKE

                                                                                                                     JUST DO IT

A uusi 1

*tuote saatu blogin kautta
*sis. yhteistyö linkkejä

TEA TIME

On jotenkin hassua että olen juonut kahvia ala-asteella mutta aikuisena vaihtanut teehen. Kahvi on liian vahva juoma minulle ja saan siitä liikaa energiaa mikä tuo minulle jossain vaiheessa jopa pahaa oloa. Silti nautin kahvin tuoksusta ja nuukaisenkin useasti Mikan mukia. Joskus harvoin voin juoda puoli kupillista maku kahveja mutta siihen se sitten jääkin. Tee hetki ei ole minulle mikään rauhottumisen aika vaan juon sitä arjen touhujen sivussa. Miehestäni on outoa kun voin juoda tunninkin vanhaa ja kylmä teetä. Uuden lämpimän kuppilisen keittämiseen ei menisi kun vajaa minuutti. Isäni teki tätä samaa kahvin kanssa. Minusta oli hauskaa kun hän otti kahvipannusta ne viimeiset tipatkin ja joskus hän lämmitti kahvinsa jopa mikrossa. Isäni ei myöskään juonut ikinä kahvia mukista vaan aina lasista mikä oli minusta myös huvittavaa. Tälläiset pienet muistot isästäni lämmitävät sydäntäni enkä halua ikinä niitä unohtaa. A CUP OF TEA A DAY KEEPS MY WORRIES AWAY

                                                                                                 


picture nro 1