HOME ALONE

En edes muista milloin viimeksi olisin kuvannut sisätiloissa. Luonnon valo on kuitenkin niin paljon kauniimpaa.  Yllätyin, kun sieltä löytyi kuitenkin  monta hyvää ruutua.  Alunperin minun piti viettää aamun ekat tunnit muokkailessa uusia asukuvia, mutta laiskuus iski ja pyörin nettivaate kaupoissa. (YLLÄRI) Onneksi on vielä kaksi vaapaata niin uskon, että jossain vaiheessa inspiraatio kärpänen iskee ja saan tehty kuvia valmiiksi. Posti täti toi eilen todella upean takin missä on erikoinen leikkaus. Ihasetelin sitä eilen monesti ja nyt on taas yksi syy lisää odottaa kevättä. Me katsellaan jo Mikan kanssa netistä, että kuinka monella minuutilla päivän valoisa aika piteenee päivittäin. Onneksi tännekin tuli lunta ja tuntuu, että ulkona on jotenkin super valoisaa. Sen verran tänään on liikaa pakkasta, ettei ihan mielellään pihalla monta tuntia vietä. Pakkanen kuitenkin puree pojan pieniin poskiin todella nopeasti.

A uusi1

4 comments:

  1. Upea kuva ! <3 Kai laitat lisää tänne ? :)

    ReplyDelete
  2. Toivottavasti jokin inspispörriäinen iskee suhun jotta saadaan nähdä lisää kauniita kuviasi;) Upeeta että lunta tuli, hrr tuo kova pakkanen vaan ei oo niin kivaa!

    ReplyDelete
  3. Hieno kuva. ♥ Nyt on ollu kunnon paukkupakkaset, mut vielä tää kuukausi niin pitäis alkaa helpottaa. Asukuvaaminen on kyllä tähän aikaa vuodesta tosi kivualista. :|

    ReplyDelete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.