WELCOME WHITE!

Valkoista väriä ei ole  vaatekaapissani kauheasti näkynyt aijemmin. Viimeisen vuoden sisällä kuitenkin olen pikkuhiljaa totutellut tähän puhtaaseen sävyyn ja nykyään sitä löytyy pilvin pimein vaatekaapistani. Ennen välttelin valkoista muutamasta syystä. Olen hieman sähläri ja pelkäsin pilaavani vaatteet heti tee, kahvi tai ruoka läikillä. Olen kuitenkin saanut pidettyä valkoiset vaatekappaleeni nyt puhtaana. Toiseksi jostain syystä päähäni oli iskostunut, että näyttäisin pyöreältä valkoisten vaatteiden kanssa. Valkoinen väri ei kyllä kauheesti muotoja anteeksi anna, mutta olen löytänyt ne oikeat vaateleikkaukset minulle. Olen etsinyt valkoisia culottes housuja jo jonkin aikaa ja toivon, että löydän ne ennen kevättä. Jos tiedätte mistä sellaiset löytää niin pistäkää ihmeessä vinkkiä. Jersey kangasta ne eivät saa olla.

SUNNUNTAU
KOW2
SUU
P1311599
SUUUU

4 comments:

 1. Itsekin vierastin valkeaa ennen vaatteissa varsinkin housuissa, mutta nyt ostoslistalla on valkeat housut, valkea väri tuo asuun kivaa raikkautta! Ja upeat kuvat, taas kerran:)

  ReplyDelete
 2. voimiten ihana ja rento asu tämäkin!

  ReplyDelete
 3. Aivan ihanat housut ja voisin kuvitella pukevani keväällä jotain saman tapaista! Ihanat kuvat ja eikö siellä tosiaan oo yhtään lunta? Täällä ihan kauheet kinokset :D

  ReplyDelete
 4. Upeita kuvia jälleen, varsinkin tuo missä hiukset leijailee tuulessa!♡ Nuo valkoiset housut pukee sua hyvin!

  ReplyDelete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.