NIKE AIR FORCE 1

Tilasin kesällä niken costumesized air max 90 lenkkarit. Odotin niitä kuumeisesti kaksi kuukautta. Lenkareihin teetin taakse Kaika tekstin. Yli innokkaana lähdin sitten hakemaan niitä postista. Kotona koin kuitenkin suuren pettymyksen. Katselin tossuja ja purskahdin melkeen itkuun. En pystynyt uskomaan miltä tossut näyttivät.Tikkaukset olivat kauheat ja jostain kumman syystä täysin valkosissa kengissäni oli punaisia läiskiä tikkauksissa ja pohjassa. Nahka oli joka puolelta ryppyinen ja väri aivan kauhea. Pistin Nikelle heti sähköpostia kuvien kera ja sainkin vastauksen viestiini nopeasti. Sain suuret pahottelut ja kaksi vaihtoehtoa. Ensimmäinen oli, että he tekisivät uudet lenkkarit ja saisin ne jo kahdessa viikossa.Toinen vaihtoehto oli rahojen palautus. Mietin hetken asiaa ja päätin, etten kestäisi toista pettymystä ja pyysin rahojen palautusta. Kaikista eniten minua otti päähän suuret blogaajat, jotka mainostivat kenkiä täydelliseksi. Ite en koskaan mainostaisi tuotetta mihin en usko 100%. Myöhemmin katselin mainos postauksia läpi ja huomasin, ettei kengistä ollut yhtään lähikuvaa ja jos oli niin ne oli tahallaan ylivalottettu niin, ettei edes nikein merkkiä kunnolla erottanut .Saati sitten saumoja. Löysin myös googlettamalla muutaman muun asiakkaan jotka olivat kuvanneet uusia all white air max 90 normaalissa valossa ja kengät näyttivät yhtä kamalta kun omani.En kuitenkaan kadottanut tapahtuman takia suurta rakkautta Nikein tuotantoon. Olen jo kauan halunut uudet koko valkoiset lenkkarit dunk sky hi.ten kavereiksi. Rakastuin ensisilmäyksellä air force 1 sen  upeaan muotoon ja tiesin, että ne ovat seuraava hankintani. Perjantaina kengät saapuivat postiin ja lähdimme pojan kanssa hakemaaan vaunujen kanssa niitä. En kuitenkaan avannut pakettia heti vaan odotin iltaan asti jotta saan rauhassa tutkia uusia kengiäni .En halunut pilata ihanaa lumen tulopäivää, jos kengät eivät olisikan olleet juuri sellaiset mitä odotin.Vietimme pojan kanssa koko päivän pihalla tehden lumilyhtyjä ja mini lumiukkoja . Pitkän päivän jälkeen pojan mentyä untenmaille uskalsin avata Zalandolta tulleen paketin. Ilokseni kengät olivat juuri sellaiset mitä halusin ja sain tossuperheeseeni uudet tulokkaat.


                                                                                                     




IMG_9360


IMG_9342


IMG_9330

9 comments:

  1. Onpa ikävä juttu noiden air maxien kanssa ja etenkin, jos homma on mennyt mönkään vähän kaikkialla ja silti homma jatkuu :/ Palautteen anto kannatti onneksi ja musta nuo uudet popot on malliltaankin paljon upeammat. Noita kelpaa esitellä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Todella toivon, että palautteellani on ollut vaikutusta ja tuotantoa oltaisiin parannettu :)
      Kyllä mä edelleen haluaisin myös air max 90 mutta en uskallaa niitä ainakaan tilata teetettyinä enää :D

      Delete
  2. Oi kun nätit! Mua harmittaa kun valkoiset kengät ei pysy mulla puhtaana! Mun Guessin valkoset tennarit näyttää jo ihan beigeiltä:')

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :) Mulla on pysynyt valkoset kengät puhtaina.Katson pukeutumista sään mukaan.Jos ulkona on sataa ja on kurainen keli niin valkoset kengät jää kotiin ja jalkaani pistän kumisaappaat.Pesen myös aina käytön jälkeen kengät niin niihin ei ehdi pinttymään tahrat <3

      Delete
  3. Harmi juttu noiden custom-kenkien kanssa! :o Haluaisitko näyttää täällä niistä kuvia? Kun kuitenkin kyse on melko kalliista kengistä, niin luulis että ne olis ihan yhtä laadukkaat kuin sarjatuotantona tehdyt kengät. :)

    Hyvä vinkki valkosten kenkien valkoisena pitoon on säännöllinen pesu vaikka marseillesaippualla tai taikasienellä (saa esim tarjoustaloista ja tokmanneilta siivousosastolta parin euron hintaan) ja valkoinen kenkälankki! :)
    Itse löysin just nämä Air Forcet kirpparilta ihan tajuttomaan 6e hintaan ja ne oli muuten ihan hohtavan valkoiset, mutta pohjan kumiosa oli kellertynyt ikävästi ajan saatossa. Sitä ei saanut pesemällä puhtaaksi, mutta kenkälankki auttoi.

    Kirjottelin siitä blogiini kuvien kera;
    http://elisse-cheers2that.blogspot.fi/2014/08/valkoiset-kengat-takaisin-valkoisiksi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihanaa kuulla, että löytyy toinenkin ketä pitää valkosista tossuista hyvää huolta. :) Mun tekee välillä ihan pahaa katsoa likaisia kenkiä :D

      En viitsii kuvia pistää tänne blogiin.En ole valmis mustamaalaamaan tuotetta täysin jos niiden tekoa ollaankin jo paranteltu.
      Voin kyllä lähettää kuvia pyytämällä sähköpostin välityksellä jos jotain kiinostaa nähdä niitä :D

      Delete
  4. Vähän harmi toi ensimmäine tilaus, mutta onneksi onnesi kääntyi parhain päin. Kengät näyttää tosi kivoilta. :)

    ReplyDelete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.