FREE PEOPLE

Meikäläisen oli ihan pakko tulla kertomaan teille aivan ihanasta boheemi nettikaupasta Free Peoplesta.Olen googlettanut jo monta kuukautta boheemityyliä ja vastaan on tullut monta eri nettikauppaa.Jokainen on tyyliltään ihania mutta valitettavasti todella hintavia.Free People ei valitettavasti ole poikkeus hintatasoltaan mutta silti rakastuin palavasti tähän nettikauppaan.Tänään postista saapuikin ensimmäinen tilauseräni mutta esittelen ne ihanuudet vasta kun loputkin tuotteista tulee kotiini.Jos tykästyitte Free Peoplen tuotteisiin niin kannattaa tilata mahdollisemman paljon tuotteita ensimmäisellä kerralla koska sen jälkeen toimitukset tuotteille maksaa lähes kolmekymmentä euroa, ellei ostokset maksa yli 150 dollaria.Tuotteiden hinnoissa ei ole myöskään  veroja joten varautukaa säästämään tullimaksuihin rahaa.Olen tehnyt kauheasti virhe ostoksia viimesen kahden vuoden aikana ja aloin miettimään miten saan sitä vähennettyä.Aloin miettimään mitkä tyylit on minulle sellaisia joissa viihdyn ja mitä olen käyttänyt enemmän kuin sen kerran.Tulin siihen tulokseen että boheemi ja street tyyli on ne mihin aina palaan ja mitkä saa minut innostumaan joka kerta kun avaan vaatekaappini.
Asusta sen verran, että Zaran takista on kyllä tullut minun lemppari vaatekappale.Tämä takki on kyllä paras hankitani pitkään aikaa.Eikä kuulu virheostoksiini.Minulla ei nyt valitettavasti ole mitään muuta ihmeelistä kerrottavaa koska sairastelu on jatkunut ja tänään sainkin antibiootit käyttöön.Toivon todella, että viikonlopun jälkeen olisin jo täysin terve tyttö ja pääsisin nauttimaan normaalista arjesta.

Muistakaa  käydä osallistumassa BPhairin pidennys arvontaan sekä myös BPface puuteripaljetin arvontan, joka päättyy nyt Sunnuntaina.



                                                                                                    PHOTOS-KIMMO KARVINEN
65386


65385



                                                                                                                  JACKET-ZARA

                                                                                                  LEATHER PANT-GINA TRICOT

                                                                                                                    SHOES-NIKE

10 comments:

  1. Noi kengät on niin täydelliset <3

    ReplyDelete
  2. Aivan täydellinen asu ja niin upea nainen <3

    ReplyDelete
  3. Free people on kyllä ihana, muttan ole raaskinut tilata sieltä mitään :D

    ReplyDelete
  4. ihanat housut ja ihanat kengät!<3 oot kaunis!

    ReplyDelete
  5. Onpa ihania vaatteita tuolla! Kiitos vinkistä, oli ihan uus putiikki mulle :)

    ReplyDelete
  6. Oii mikä leidi siellä :)<3 Täytyy käydä kurkkaamassa!

    ReplyDelete
  7. Ihailinkin näitä kuvia jo onstasta, asu näyttää niin hyvältä! ♥ Voisin aivan vallan mainiosti käyttää samanlaista asua. Mun sydäntä lähellä on myös street-tyyli, ja todennäköisesti se tulee näkymään enemmän tai vähemmän mun asuissa aina!

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Upeet kuvat ja asu näyttää ihanalta sun päällä. <3 Koitahan parantua. :)

    ReplyDelete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.