HOUSE OF BRANDON

Oletteko kuulleet House of Brandon nettivaatekaupasta? Sain upean mahdollisuuden tehdä yhteistyötä heidän kanssaan ja lähdin innokkaana  mukaan.Selailin tarjontaa ja tulin siihen tulokseen, että heiltä löytyy aivan ihania merkkejä moneen eri tyyliin.Valikoimasta löytyi mukavia Dr denim"farkkuja",kauniita Calvin Klein alusvaatteita,kotimaista MAKIAA,hillityn tyylikästä Tiger of Swedenia ja  ikisuosittuja converseja.Kaikki upeat merkit samassa nettikaupassa, eikö olekin mahtavaa ?Käykää ihmeessä kurkkaamassa nettisivuilta tarjonta, löydätte varmasti suosikkinne.House Of Brandonilta  voit myös kerryttää bonuksia ostoksistasi.Näin saat joka kerta ostaessasi hieman takaisinpäin.Pääset tutustumaan bonusjärjestelmään tästä.Löysin sopivat tuotteet itselleni melko nopeasti ja esittelen nyt ensimmäisen asuni,jonka kanssa minulla olisi mukava lähteä liikenteeseen poikani kanssa. Monet teistä ovatkin varmaan huomanneet,etten ole suuri laukkujen ystävä.Siksi Niken reppu tuntui sopivalta vaihtoehdolta minulle.Näin saan kannettua kauppareissun ostokset kätevästi kotiin repussa.Käyttekö te kaupassa autolla vai kävellen ? Me suosimme pojan kanssa apostolin kyytiä,sillä näin saamme samalla  hyötyliikuntaa.Vaikka ulkona onkin jo pakkasta, päätyi   ostoskoriini  myös  valkoinen t-paita LOVE New York tekstillä. Toimitus oli  todella nopeaa ja  pakettini saapui heti seuraavana  päivänä.Otimme kuvat  mieheni kanssa Perniön liikuntahallilla, ennen korisottelun alkua.

HOUSE OF BRANDON

 T-SHIRT-VILA(HERE)

 BACKPACK-NIKE( HERE)

House Of Brandonilta voit myös ostaa kätevästi vaikkapa ystävällesi lahjakortin joululahjaksi.

House of Brandon haluaa lisäksi tarjota teille ihanille lukoilleni -20% alennuksen tilauksestanne koodilla  MARIKA, joka on voimassa 31.12 saakka.


                                                                                                     



IMG_9754



IMG_9770
-Tuoteet saatu blogin kautta.
-Postauksesta löytyy yhteistyö linkkejä.

21 comments:

  1. Näytät upealta ♥ No words needed!

    ReplyDelete
  2. täytyypä käydä tutustumassa nettikauppaan :) Vilmaa lainaten, näytät UPEALTA<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Emilia.Onnea vielä kauheesti pääsystä id.inspirationiin <3

      Delete
  3. Voihan Perniön liikuntahalli, katsoinkin että toi näyttää tutulta salilta! Me oltiin tuolla pelaamassa korista viime kaudella ja peli meni niiiin huonosti :D Onneksi tuolta on hyviäkin muistoja, junnuvuosina käytiin joukkueen kanssa usein Perniössä pelaamassa :)

    ReplyDelete
  4. Niiin ja piti vielä sanoa että siisti toi reppu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mieki pelasin pieneä korista.Tosin lopetin sen kun mut siirrettiin oman ikästeni teamiin.Olen siis jäänyt luokalleni. :D Joka vuosi mun muitaakseni talvella järjestetään täällä pikkujätti turnaus ja disko :D Ainoo tapahtuma nuorille koko vuodessa täällä päin jota odotettiin kun kuuta nousevaa.

      Delete
  5. Hei ihana tuo hymykuva! <3
    Ooh, heillä on Jofaman takkeja. Pitääpä tutustua sivustoon paremmin. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos.Miettisin kauna, että jätänkö sen julkasematta.Mäki katselin noita Jofaman takkeja muttä tällä hetkellä ei ole niihin varaa :(

      Delete
  6. Noilla sivuilla mun pitikin käydä katselemassa, mutta en oo muistanut :D Joten kiitti kun muistutit!! Pitääkin käydä tänään katsomassa löytyykö mitään kivaa:) Ihanat kuvat<3 Oot aina niin kaunis ja tyylikkäänä että ei voi kun ihanilla!

    ReplyDelete
  7. Niin ja hyvä juttu tämä fontin muutos :) Tätä on helpompaa lukea, vaikka tosin olihan se edellinen kivan näköistä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ole hyvä :) Ku olisinki aina.Suuremmaksi osaksi aikaani vietän lökäreissä tai toppavaatteissa :D
      Joo olen saanut siitä fontista paljon palautetta ja nyt päätin sen muuttaa

      Delete
  8. näytätpä hyvältä! :) hiuksesi ovat upeat!♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Mary <3 Sun hiukset vasta upeat ovatkin

      Delete
  9. Heippa! Vitsi mä etsisin kauan tätä sun blogia! Joskus kun kirjoitin blogia, luit sitä ja nyt kun aloitin uudelleen niin löysin sut sitä kautta jostain vanhoista kommenteista, voi että, IHANAA että löysin! JEE! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tä kommentti piritsti mun päivää tosi paljon. <3 Mullakin on muutama lukemani blogi häviksissä.Täytyykin koittaa tuota kommenteista hakemista. :)

      Delete
  10. Todella harmillista että sun blogisi muuttuu tämmöiseksi että kerrot ainoastaan yhteistyökumppaneistasi jne. Eipähän tarvitse enään lueskella kun ei sulta mitään muuta infoa tulekaan ja muutama kuva ja neki liittyy jotenkin mainostamiseen. Jotain muutakin välillä. Mut voin kertoo etten ole ainoa jota kiinnostaa yhä vähemmän sun mainosblogisi. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tarkotus ei ole ollut tehdä blogista mainos painotteista blogia. Yhteistyö ehdotuksia on nyt vaan tullut tiheästi.(Huom uskon silti kaikkiin tavaroihin mitä mainostan)
      En oo kyl ennenkään kauheesti itsestäni kirjoittanut...ainakaan muistaakseni :D Luonnoksissa on vaikka kuinka paljon postauksia missä kirjoitan ennemmän itsestäni ja elämästäni.En ole kuitekaan uskaltanut niitä julkasta vielä.Stressaan kauheesti mun kirjoitusvirheistä ja myös siksi pitkät kirjoitukset elämästäni on jäännyt.Olen itseasiassa otettu sun kommentista.Jotenkin en uskonut, että ketään kiinostaa kuulla mun perus arjestä mitään. :D Pojallani on myös joku ihme vaihe, ettei nuku kunnolla päikkäreitä niin blogiin kirjoittaminen on todella vaikeeta välillä.Tälläkin hetkellä vastaan kommentteihin keskellä yötä.Toivottavasti kuitenkin jatkat blogini lukemista koska jokainen lukia on minulle todella tärkeä.

      Onko sulla jotain ehdotuksia mistä haluaisit minun kirjoittavan ?

      Delete
  11. Minustakin olisi ihana lukea postauksia sinusta itsestäsi, vaikka ihan arkisiakin juttuja joskus :) Tiedän kyllä kuinka vaikeaa niiden julkaiseminen on, enkä ole sitä itsekään sitä vielä uskaltanut tehdä. Harrastan myös tuota luonnoksiin keräilyä...

    Ihania kuvia ja söpö lookki!

    ReplyDelete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.