I COULD GIVE UP SHOPPING BUT IM NOT A QUITTR

Miehelläni alkoi kauan odotettu joululoma ja poikamme meneekin tänään yökylään mummille ja papalle.Suunnitelmissa on asukuvien ottoa, ystävien kanssa treffailua ja ilta ihan kahdestaan murun kanssa.Alunperin meidän piti mennä syömään mutta päätimme kuitenkin jäädä kotiin saunomaan ja juomaan ehkä muutama lasillisen viiniä.Olimme eilen äitini luona ja pieni mies koristeli joulukuusen.Joulukoristeita oli todella paljon ja Miko hoksasikin, että on helpompaa laittaa pallot yhteen ja samaan joulukuusen kynttilään.Harmi ettei minulla ollut kameraa mukana muuten pistäisin teillekin näytille miltä kuusi lopuksi näytti.Maanantaina menemme vielä ostamaan viimeiset joululahjat ja kaipa se on pakko ostaa jonkun näköinen kuusi kotiinki ku pieni mies niin nautti koristelusta.Tulin kuitenkin nyt esittelemään teille vaatekappaleita mitä olen ostanut lähiaikoina ja mihin olen rakastunut palavasti.Olen vihdoinkin löytänyt kauan etsimäni valkoisen pooloneuleen ja polvista rikotut farkut.Fiorella shop antoi minulle bonuslahjana myös tämän mustan lompakon joka tuli todellakin tarpeeseen.Viime maanantaina vanhan lompakkoni vetuketju meni rikki.Falsh tatuoinneille minulla on vaikka mitä suunnitelmia kun vaan kerkesin ne toteuttamaan.Onlyn karvaliivi jää vielä niin kauan kaappiin piiloon kunnes löydän siihen oikean muotoisen mustan pooloneuleen alle.Nyt kuitenkin haluan toivottaa teille kaikille Rauhallista Joulua ja palaan kyllä vielä muutamilla asukuvilla ennen jouluaattoa.Muistakaa myös käydä osallistumassa BPhairin pidennysten arvontaan jonka suoritan jouluaattona.


IMG_2572

IMG_2580

IMG_2585

IMG_3086

IMG_2618

IMG_3103-001

IMG_3156

9 comments:

  1. Oiii ihania juttuja oot ostellut <33 etenkin nuo kengät jäi mun mieleen<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noi on oikeestaa ostettu alku syksystä nellyn alesta tais maksaa joku 10,00e :D Mulla on myös mustana nä <3

      Delete
  2. Aivan ihania kaikki löydöt! Kukaan ei varmaan ylläty, että mun mielestä noi farkut on mun mieleen erityisesti ;D Myös karvaliivi on mieletön! Itseasiassa nuo kengät mukaan yhdistettynä, tulis tosi kiva asukokonaisuus! :)
    Rentouttavaa iltaa, joskus on ihana olla vaan kahdestaan ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Vilma <3 Mulla ei tullukaan mieleen tuo asuyhdistelmä.Kuulostaakin kivalta :D Olen ajatellut yhdistää karvaliivin koko mustaan asuun.
      Oli se vähän outoa olla kotona kahdestaan mutta samalla myös todella rentouttavaa <3

      Delete
  3. Niin ihania ostoksia!<3 Nuo kengät on ihan täydelliset:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Sofia <3 Odottan kovin kevättä, että pääsen yhdistämään ne camel coatin kanssa :D

      Delete
  4. aivan ihana toi liivi ja kengät!<3 tykkään tosi paljon! :)

    ReplyDelete
  5. Ihania ostoksia, varsinkin tuo liivi näyttää törkeen hyvältä. :)

    ReplyDelete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.