INSTAGRAM

Kännykässäni on ihan onneton kamera ja suurin osa instagramin kuvista onkin facebookista tai blogista jaettuja.Olemme  sairastelleet kohta viikon verran  flunssaa ja tylsyyttäni olen lisäillyt instaan kuvia.Pistäkää myös ihmeessä kommenttiboxiin instaprofiilinne linkkejä niin  pääsen seuraamaan teidän elämää myös sitäkin kautta. En ihan vielä ole saanut otettua lady ballseistani kiinni, että julkaisisin muutamia luonnoksia missä kerron itsesäni enemmän.En itseasissa edes ymmärrä miksi se on minulle niin suuri kynnys ylittää.Enkä tarkalleen edes tiedä mitä pelkään.Olen kuitenkin käsittänyt että haluatte minun kertovan elämästäni enemmän, joten teen parhaani ja koitan kirjoittaa postauksiin hieman arkeani.

Jos teillä tulee nyt mieleen asioita mistä haluaisitte minun kertoavan niin otan ehdotuksia enemmän kuin mielelläni vastaan.


                                                                                                         MY ISTAGRAM- HERE


Downloads13
Olemme poikani kanssa hurahtaneet Brion juniin ja päätin että poikani on ansainnut pikkujoululahjan, sillä hän on ollut todella reipas vaikka flunssa on  vaivannut häntä.Katsoimme yhdessä netistä mistä saisi edullisemmin näitä suloisia pieniä vetureita ja kävimme Motonetissä hakemassa muutaman junan ja uuden radan luollalla.Voi sitä ilon määrää kun päästiin kotiin leikkimään junilla./
On jotenkin todella suloista, että Miko on kiinostunut valokuvaamisesta.Pikkuisethan ottaa useasti aikuisista mallia.Olenkin antanut hänelle vanhan pokkarini käyttöön ja muistikortti onkin täynnä hänen ottamia selfieitä.
Miko on myös usein kanssani ottamassa itselaukasimella kuvia.On  todella suloista, kun hän  itse painaa laukaisinta ja tepastelee kameran eteen hymyilemään.
Downloads12
 
Vaikka blogini kuvieni perusteella ei uskoisi niin hymyilen todella paljon.Ottaisin hymykuvia enemmänki jos osaisin hymyillä kameran edessä luonnollisesti.Suurin osa hymy kuvistani kuitenkin näyttää irvistyksiltä./
OLEN SINNKKU OTA MINUT kyltti oli minusta niin hauska,että siitä oli pakko ottaa kuva.Tälläisiä arjen piristyksiä voisi kaupoissa olla enemmän/
Vietettiin syksyllä mieheni Mikan synttäreitä ja maistoin ekaa kertaa Fresitaa.Alkoholi pitoisia juomia meiltä ei kauhean useasti löydykkään/
Harvinainen selfie kuva.On todella rasittavaa ottaa itsestäni melkeen 100 kuvaa, joista yksi on EHKÄ julkaisu kelpoinen.
Downloads14
 

Olen pitkän aikaa ollut ainoa ystäväpiiristäni ketä blogailee.Voitte varmaan kuvitella kuinka iloinen olin, kun sain Riikasta blogaaja ystävän.Riikan blogiin pääset tästä
 En ole koskaan osanut pitää kynsistäni huolta ja pureskelen kynteni todella rumiksi.Siihen on kyllä tulossa muutos mutta siitä asiasta lisää myöhemmin./
 Tiedättekö niitä facebookin haasteita ? Moni varmaan pitää niitä haasteita ärsyttävinä mutta itse aina odotan kovin, että joku haastaisi minut johonkin.Kuukausi sitten tuttuni vihdoinkin haastoi minut kuppi  haasteeseen ja otin kamerani heti esiin.Sovelsin kuitenkin haastetta omanlaiseksi ja julkasin kaikki kuvat samalla kertaa.Löydät kuppihaasteen kaikki kuvat facebook Kaika sivultani.

2014-12-05

Vilma pisti viikko sitten viestiä minulle facebookkiin ja ilmoitti, että asukuvani ja 
yksi kuppihaasteesta ottamamistani kuvista on päätynyt Cosmopolitan lehteen.Samainen asukuva oli myös indiedaysin hatut postauksessa.Olin siis onnistunut Kimmon kanssa kyseisen asun kuvauksessa.Asuhan oli puhdas vahinko koska olin unohtanut studiolle kaikki housuni, joten yhdistin Zaran alusvaatemaisen mekon neuleen kanssa. On aivan ihanaa, että Cosmopolitan antaa meille pienille blogeille mahdollisuuden päästä kuvan kanssa lehteen.Niin ja hei Vilman blogin löydät  täältä


Muistakaa osallistua BPface puuteriapaljetin arvontaan :)

19 comments:

  1. Ihana postaus! :D Suloinen pieni kuvaaja-avustaja sinulla mukana, tuo tuttiselfie on ihan mahtava!

    Ja ladyballssit, hahaaa, päivän naurut :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :D Kyllä tuo pikkunen tuo tähän blogailuun rentoutta.

      Delete
  2. Ihana postaus :) tykkäsin just siks tästä että tää oli erilainen mitä sulta yleensä <3 ihana pieni kuvattava <3 mun instagram on empuskaa :)
    Paljonpaljon paranemisia teille <33

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :) Olen joskus blogailun alussa kirjoitellut tän tyyppisiä postauksia.Ne vain ajan saatossa jäi blogista pois.
      Jostain kumman syytä kännykällä en löytyänyt empuskaa mutta koitan vielä koneella <3

      Delete
  3. toi sun hymykuva on ihana! oot todella kaunis<3

    ReplyDelete
  4. Ihana postaus ja kivaa vaihtelua <3 Sinun hymykuvat on aina ihania eikä näytä epäluonnolliselta, vaan tosi kaunis olet. Ihana tuo banaanikyltti! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. En mä tänne oo tainukkaa niitä irvistyskuvia julkaissut. :D Kaikki onnistuneet hymykuvat on kyllä päätynyt tänne tai omaan facebookkiin.

      Delete
  5. Noniin. Just tämän tyylistä tarkotan. Ei kaikki tämmönen ole niin vakavaa. Teksteissäsi usein huomaa jännityksen ja epävarmuuden, enkä tiedä miksi sinulla voi sellaista oloa olla? Koska julkaiset melko rohkeita kuviakin, niin luulisi asian olevan niin päin, tai noh, minä en uskaltaisi julkaista samantyylisiä kuvia mutta tekstejä arjestani kyllä. Että meneekö blogisi sen piikkiin että tahdot esitella vain ulkonäölläsi? Minusta ainakin on enempi mukavaa katsoa arkisia touhuja, kuvia tekemisistä, tilanteista sekä ihan sellasesta naamasta kuva kun olet herätessäsi. Olet varmaan huomannut olevasi joka kuvassa melko tälläytynyt.

    Ei muutakuin rohkeasti kertomaan arjesta, ota haasteeksi julkaista joka toinen päivä päivästäsi kaikenlaisia asioita. Tuskin se sitä pelkästään paikallisessa kuppilassa istuskelua on. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. En todellakaan pidä blogia sen takia, että esittelisin vain ulkonäköäni :D Tarkoitus on ollut esitellä niitä vaatteita ja muotia.Rohkeimmat kuvat olen valinnut sen takia että kuvaajakin saisi haluamaansa materiaalia.Jatkan kyllä arkeni kirjoittamista blogiin mutta kuvat pysyy aika samantyylisiä mitä nyt on,Tietenkin voin lisätä enemmän lifestyliä blogiin.Mulla on ihan oma facebook mihin julkaisen mun meikitöntä naamaani ja poikani kanssa touhuilua.Tarkotus olisi kuitenkin pitää blogia fashion painotteisena.Joka toisen päivän julkaisu tahti ei elämän tilanteen takia tuu onnistumaan.Postaan aina ku vaan ehdin ja on mielenkiintoa.

      Piti vielä sanoa että olen suht sinut ulkonäköni kanssa ja sen takia mulle ei ole suuri kynnys julkaista kuviani.Tekstien kanssa olen aina ollut hukassa.Sain alussa kauheasti palauttetta kuinka huonoa äidinkieleni on ja moni epäili minua jopa ulkomaalaiseksi.Mikä tuntui pahalta koska yritän oikeesti parhaani.Tästä syytä sellaiset kirjoittelut mistä saisi enemmän selvää millainen persoona olen on kadonnut blogista.Jokaisella on itsessään asioita mitä on vaikeaa tuoda esille ja mistä on epävarma.
      Voin kyllä harkita pistäväni tuonne ylös sivuihin kohdan mihin lisään arjestani kuvia.:D

      Kiitos kommentistasi näitä on ollut todella mielenkiintosta lukea <3

      Delete
    2. Blogiin on tulossa kyllä muotikuvia missä minulla ei ole meikkiä.

      Delete
    3. Pidät just semmosta blogia, mistä nautit ja itse pidät ! <3

      Delete
    4. Olen sun kans tässä ihan samaa mieltä. :) On tärkeää kyllä antaa lukioille sitä mitä kaipaavat mut en aijo kyl blogiani muuttaa kokonaan sen takia mitä muut ajattelee siitä :D

      Delete
  6. Aivan. Muotia on myös olla oma itsensä, eri tilanteissa. Ja niistä koostuu sitä omaa muotiblogia myös. Se blogi mitä yrittää pitää ja tehdä sekä kehittää sellaiseksi haluaa niin pitää askel askeleelta tuoda uusia asioita esille. Mutta, en nyt saanut sellaisia vastauksia että ymmärräisit pointin. On myös tämmöisiä ihmisiä ketkä ei ole somessa, en minä näe sun arkisia lisäyksiä esim. facebookissa. Blogi ja se esimerkiksi ovat kaksi eri asiaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä en nyt oikee enää tiedä mitä mä vastaisin sulle..Mulle tulee nyt sellanen olo et yrität väkisin "kiusaamalla" painostaa mua muutamaan blogiani sellaiseksi mitä sä sen haluat olevan.Mä en oikeesti nyt edes ymmärrä, että miksi olet alunperin lukenut mun blogia jos haluat sen olevan kaikkea muuta mitä se on ollut.
      Ymmärrän kyllä hyvin ehdotukset, että kirjoittasin asukuviin arkeani mutta mitä nyt olen sun kommenteja lukenut niin haluat mun muutavan mun blogin melkeen kokonaan.

      Delete
  7. Ihanan taidokkaita kuvia oot kyllä tähän koonnut, näitä katselee mielellään :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Anni <3 Pikkuhiljaa alan oppimaan kameran käyttöä :)

      Delete
  8. Missään vaiheessa en ole sinulle puhunut että sinun on pakko muuttaa blogisi. Aikanoista syyttämistä lukiaasi kohtaan? käsittääkseni olen ainostaan kertonut omia mielipiteitä ja sinä otat ne itseesi? :O

    Ja olihan se sinun blogi alussa aikamoisen enemmän täynnä tekstiä. Ei jokaisessa julkaisussa kylläkään mutta anyway. :D että se siitä keskustelusta.

    ReplyDelete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.