LUONNONKOSMETIIKKA

Moikkelis koikkelis.Sain Lushilta muutamia tuotteita kokeiluuni ja olen kyllä positiivisesti yllättynyt.Jotenkin luonnonkosmetiikka on saanut minulle ajatuksia, etteivät ne kestäisi käytössä hyvin ja olisi ultra kevyitä.Mikä siis ei ole huono juttu jos hakee kosmetiikasta kevyitä vaihtoehtoja.Itse kuitenkin tykkään kestävistä meikeistä koska meikkaan lopuksi niin harvoin, joten siinä minulle on ihan tarpeeksi luonnollisuutta.En nyt tarkoita, että kaipailen mitään sotameikkejä vaan meikkiä mitä ei tarvitsisi ehostaa joka puolen tunnin välein.Olin kuitenkin väärässä ja huomasin kuinka pigmentti pitoista lunnonkosmetiikka voi tosiaan olla.Rakastuin Lushin tarmokas väriin palavasti ja olenki miettinyt eri kuvaus vaihtoehtoja tämän värikkään huulipunan kanssa.Huulipunan ulkomuoto sai myös minulta plussa pisteitä.

IMG_0746


IMG_0820
Lushin sivulta löytyy vaikka mitä ihania hauskoja saippua tuotteita.Lapsille tarkoitetut muovailuvahan tyyppiset saippuat pistivät ensimmäiseksi silmään.En kuitenkaan ihan vielä suostuisi antamaan pojalleni saipuaa käteen koska meijän poitsu varmaan yrittäisi syödä sen.Sen verran hölmö meidän kakkapylly vielä on.Kaikki äidit kenen lapset ovat vielä vaippaiässä varmaan tietävät, että pylly pesun jälkeen tulee hinkattua saippuan kanssa reilusti käsiä jotta "ihana" kakan lemu lähtisi käsistä irti.Joten olin todella kiinostunut Lushin Miranda saippuapalasta koska käteni ovat melko kuivat pyllypesujen vuoksi.Saippuassa oli todella mielyttävä tuoksu ja käteni tuoksuivat todella raikkailta.Lushin saippuan tuoksu pysyi käsissä vaikka tiskasin muutaman lautasen.Myös käsien kuivuus on vähentynyt osittain.Kokonaan se ei ole hävinnyt johtuen varmaan kyllä tästä ihanasta Suomen talvesta.



IMG_0051


Olen nyt harkinnut vakavissani vaihtavani osan kosmetiikanistani luonnonkosmetiikkaan.Ihoni on ihan kauheassa kunnossa ja näppylät ovat vallanneet naamani täysin.Tosin ihoni ei ole koskaan ollut samettisen pehmeä vaan pienet näppyltä ovat vaivanneet ihoni koko ikäni.En ole yksi niistä tytöistä joka valittaa joka ikisestä pienestä näppylästä ja olenkin hyväksynyt, ettei ihoni ole täydellinen.Tällä hetkellä ihoni on kyllä niin kauheassa kunnossa, että se on minunkin sietokyvylleni liikaa.

Kiinostaako teitä luonnonkosmetiikka ja millaisa kokemuksia teillä on ?

-Tuoteet saatu blogin kautta.
-Sisältää yhteistyö linkkejä.

4 comments:

  1. tosi jännän väristä toi huulipuna! itselläni ei ole kokemuksia luonnonkosmetiikasta, mutta olisi kiva kokeilla :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin on :) Itsekkin ihmettelin mun valintaani koska en ole rohkeiden huulipuna sävyjen ystävä mutta tä pisti kyllä heti silmään

      Delete
  2. Lushin huulipunia en olekaan juuri kokeillut :) Saippuat taas ovat tuttua kauraa ja kylpparistä löytyykin aika monta eri tuoksuista saippuapalaa. Suosin luonnonkosmetiikkaa varsinkin ihonhoidossa, koska koen että ihoni vastaanottaa sitä paremmin. Ja onhan tätä asiaa puoltavia tutkimuksiakin tehty :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suosittelen lämmöllä kokeilemaan.Tuntu todella hyvältä huulissa eikä jäänyt sellanen maalattu tunne :) Ihastuin kyllä saippuaan niin kovin, että tulen kyllä jatkossakin käyttämään näitä saippuoita <3

      Delete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.