BPHAIR ROAD TRIP

Anne ilmoitti keskiviikkona BPhairin facebook sivuilla jännittävät uutiset.BPhair on tänä vuonna virallinen Miss Suomi 2015 yhteistyökummani.En yhtään ihmettele heidän valintaa, sillä en voisi itse kuvitellakaan käyttäväni muita pidennyksiä.Kaikissa blogi kuvissani minulla on Bphairin pidennykset ja ne tuovat minulle suurta itsevarmuutta.BPhairin Anne on ollut tiiminsä kanssa ympäri Suomea road tripillä kouluttamassa kampaajia.Pääsin vakkari kampaajani Sussen ja Eveliinan mukaan kuvamaan heidän hiusten muutosta.Oli todella mielenkiintoista katsoa Annea työnteossa ja lopputulokset olivat täydellisiä.Olen Annen kanssa useasti keskustellut facebookissa ja ihastuin hänen hentoon ääneen.Annen ja hänen tiiminsä olivat super ihania ja päivä oli todella mielyttävä.Olimme LE ROSELLE tiloissa ja kampaamo oli todella kaunis.Olen aikasemmin jo kertonut kuinka kovin Anne tekee BPhairin eteen töitä ja tämä reissu ei ollut poikkeus.Hän oli koko päivän tehnyt tiiminsä  kanssa töitä ja työt jatkuivat vielä illalla kampaajien risteilyllä.Kuvissa olevalla Eveliinalla on Annen loihtima BPhair tuuhennus ja minusta lopputulos on todella luonnollinen ja kaunis.Klikkaa tästä päästäksesi näkemään BPhairin facebook sivuille ennen ja jälkeen kuvat.Blogiin on tulossa pian myös uusi BPface arvonta joten pysykää kuulolla.
                                                                                                        
vintage 3

vintage

11 comments:

 1. Tämä postaus tuli niin sydämestä kuinka todella tarkoitat joka sanaa! :) jos ottaisin pidennykset niin en hetkeäkään epäilisi miltä <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. <3 Hiusten laitto on mulle todella tärkee asia ja varsinkin laadukaat pidennykset on lähellä sydäntä :)

   Delete
 2. bphairin pidennykset on ihan parhaat <3 itelle just tälläkin hetkellä päässä :')) oot kyllä kirjoittanu tätä tekstiä ihan antaumuksella <33 ihana!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. BPhair on kyllä todella ykkös pidennykset. <3 Oon katellukkin että sun pidennykset näyttää tosi hyvältä :)

   Delete
 3. voi kumpa olisi ittellänikin varaa ottaa pidennykset! bphairin pidennykset vaikuttavat kyllä todella hyviltä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nopeasti saa keräytty pidennyksiin rahaa kun laittaa joka kk hieman palkasta sivuun :) Suosittelen <3

   Delete
 4. Oiiii että! Aivan ihana tukka! Tuollaisen kun saisin vielä joskus. Oma tukka on nimittäin luonnonkihara, mutta ohut. Nimenomaan tuuhennoksista olen siksi haaveillut. Millä tekniikalla tuo on tehty? Olispa ollut kiva nähdä kuvaa ennen tuon tuuhennoksen laittoa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tekniikkasta en voi muuta kertoa kun että nämä ovat teippipidennykset. <3 Tekstissä on linkki BPhairin facebook sivulle mistä pääsee katsomaan ennen ja jälkeen kuvat :)

   Delete
 5. Upeat kuvat, ja ihana postaus! Huomaa että aihe on sinun sydäntä lähellä! ♥ Voi että kun ois joskus varaa pidennyksiin, niin bphairin puoleen kääntyisin heti!

  ReplyDelete
 6. Nuo hiukset näyttää aivan ihanilta, tosi kauniit <3 Ottaisin heti pidennykset jos vain tietäisin että en kohtelisi niitä kaltoin. Tuntuu jotenkin tyhmältä pitää niitä joka päivä myssyn alla ja ne on tuhannen sykerössä sen jälkeen. Hehh! :D

  ReplyDelete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.