AGAINST THE WALL

Olen todella huono sairastelia...(Ihan kuin joku olisi hyväkin siinä.) Tiedän että pitäsi vaan maata kun Mika on tullut kotiin mutta tämä rouva alkoi kuvata uudella kameralla ruoka kuvia ja aihetti itsellensä uudestaan kuumeen nousun. En ole kuvia koneelle vielä siirtänyt joten en tiedä oliko se edes sen arvoista. Tuskin. Ostin itselleni kaupasta litran jäätelöä minkä piti piristää oloani mutta  edes sekään ei oikeen maistunut minulle. Siitä tietää että olen todella kipeä jos pakkasessa on jäätelöä sillä yleensä se on mahassani jo muutaman tunnin jälkeen. Kyllä, pysyn helposti tuhoamaan litran jäätelön normaalisti yksinäni. Sain kyllä piristävän ja todella mielenkiintoisen yhteistyö ehdotuksen enkä millään jaksaisi odottaa sen toteuttamista. Siitä sitten kuitenkin enemmän tulevaisuudessa.Odotan kovin että pääsisin kuvaamaan uusia blogi kuvia, sillä kävin viime viikon perjantaina Hartmanin Karilla Headline kampaamossa värjäyttämässä liukuväriä huomattavasti vaaleammaksi. En olisi edes uskaltanut haaveilla näin vaaleista hiuksista ja olin todella yllättynyt lopputuloksesta. Oikeastaan liukuväria ei ole enää olenkaan vaan hiukseni ovat luonnollisen vaaleat. Juuri sen sävyiset mitä olen salaa haaveillut mutta olettanut ettei se ole mahdollista ilman sitä "ihanaa" väliaikaista tipun keltaisena oloa. Tässä nyt arkistosta muutama asukuva mitä minun ei alunperin pitänyt julkaista olenkaan. Kuitenkaan minulla ei kauheesti mitään kuvia kätkössä ole enkä halua enää yhtään pidempään asukuvien taukoa. Uusia vaatteita on kertynyt iso pino mutta niiden kuvaamiseen ei ole ollut aikaa ja nyt en tietenkään kipeänä niitä voi ottaa. Kaappiin on löytynyt kaksi beigeä takki kevääksi ja kesäksi korvaamaan ihanan Zaran takkia. Löysin jopa vihdoinkin ruskean turkis takin jonka haluan vielä kerkeä kuvamaan ennen kuin joudun pistämään sen odottamaan talvea. Nyt minun on pakko siirtyä sohvalta makuukammarin puolelle jotta jaksan huomenna jollain tavalla viihdyttää poikaani.


                                                                                                      CROP TOP-NIKE

                                                                                                       JACKET-ZARA

                                                                                                        SHOES-ZARA

                                                                                                SUNGLASSES-RAY BAN


BLOGII.FI
blogiiin kiitos
Blogiin ehkä

8 comments:

 1. Tuo takki ♥ Kaunis upea sinä!♥

  ReplyDelete
 2. Ihana asu! ♥ Pystyn niin samaistumaan sinuun tuossa sairastelussa, sillä itsekin olen kipeänä sellainen, etten millään malttaisi antaa itseni levätä vaan alan touhuta vaikkapa kotona jtn. :D

  ReplyDelete
 3. Mä haluan tuon sun takkisi, aivan ihana kuten sinäkin;) Oi turkistakkia mä odotan, pian vaan siitä postusta tulemaan, terveisin turkistakkien ja liivien hamstraaja!

  ReplyDelete
 4. Aina yhtä tyylikäs ja kaunis kaika, koita parantua <3!

  ReplyDelete
 5. Niin toimiva kokonaisuus, ihana!! ♥

  ReplyDelete
 6. niin täydellinen asu ! <3 Huh ! :*

  ReplyDelete
 7. U p e a t kengät<3 Ja Paranemisia!

  ReplyDelete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.