WEARING FLOWERS?

En olisi ikinä uskonut että minun päältäni löytyisi kukkakuviota. No nyt olen senkin päivän nähnyt. En ole koskaan ollut innoissani pastelliväreistä tai oikeastaan mistään pirteistä väreistä. Punaisia paitoja löytyy kaapistani kaksi ja ne taitavatkin olla ainoat väripilkut mitkä siellä hohtaa. Myös kukkakuviot on ollu listallani iso NO NO. Löysin kuitenkin nämä ihanat Adidaksen Superstarit mitä koristaa hauska kukkakuvio ja jostain kumman syystä ne kiehtovat minua kovin. Olette ehkä jo nähneet nämä instassa mutta päätin kuitenkin tehdä näistä ihan oman postauksen sillä nämä ovat loppujen lopuksi out of my comfort zone. Alunperin minun oli tarkotus ostaa Adidaksen supercolor superstarit aprikoosin sävynä mutta enhän minä niitä kerennyt nappaamaan ennen kun ne oli jo loppuunmyyty. Tällä hetkellä minua muutenkin kiehtoo sporttinen ysäri muoti. Iskeekö superstarit teihin ?

                                                                                                          


A popot 2
A popot 3


7 comments:

 1. Superstarit! <3 Ne mäkin hommaan seuraavaks. On joskus vuosia sitten ollut, ja kyllä ne vaan on sitä jotain :))
  Musta noi kukkakuviot on tosi mageet kans! En itekään välttämättä ekaks ajattelisi kukkakuosia, etenkään kenkiin, mutta noi on kyl vau :)

  ReplyDelete
 2. Vau aivan upeat kengät! Jännä kun itsekään en erikoisemmin välitä yleensä mistään kukkakuviosta, mutta pakkoa sanoa että nuo näyttää kyllä hienoilta! Olen pitkään haaveillut Adidaksen superstarseista ja nuo olisi kyllä ihanat. :)

  ReplyDelete
 3. Eikä, tosi ihanat kengät! Banneri on myös ihana! :)

  http://minunvalokuvia.blogspot.fi

  ReplyDelete
 4. Siis niin ihanat! ♥

  ReplyDelete
 5. Oi Ihanat!

  http://jessicahogsten.blogspot.fi

  ReplyDelete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.