CND SHELLAC

Päätin nyt tehdä kynsi kuvia odotellessani teille postauksen Satun käyttämästä Shellac merkkisestä geelilakasta, joka pysyy kauniina kynsissä viikkoja. Shellac on pitkäkestoinen mutta myös hellävarainen omalle kynnelle sillä tuotteen laitto ei edellytä kynnen viilaamista eikä pois poraamista. Tuote patentoitu ja myös hypoallergeeninen. Satu loihti minulle hänen laittamiinsa geelikynsiini kauniin valkoisen sävyn jota hän koristeli vielä hopealla liukuvärityksellä. En ole tätä ennen ikinä ollut laitattamassa kynsiäni missään ja apuna minulla on ollut vain halvat kertakäyttöiset marketin tekokynnet. Nyt olen kuitenkin jäänyt kauniisiin kynsiin koukkuun, enkä osaa kuvitella eläväni enää ilman niitä. Olen kauan ihaillut  ruotsalaisia muodin edelläkäviöitä,bloggaajien ja Kardashian siskojen upeita kynsiä  ja ilokseni kaikki ihastelemani sävyt löytyivät myös Shellacin kevään ja kesän uutuus väreistä. Selvästikkin maanläheiset ja pastelli sävyt on tämän kevään ja kesän juttu ja en voisi olla enempään innoissani asiasta. Tällä hetkellä kynsistäni löytyy Shellac nude lakkaus joka toimii asun kun asun kanssa. Kuitenkin havittelen kesäksi baby blue sävyä jokä näkyy kuvissa eturivissä. Suosittelen Satua lämpimästi ja uskallan väittää että hän on kyllä alan parasta antia. Kynteni eivät pelkästään ole kauniit vaan Satu saa kynsien huolto ajasta mukavan ja rentouttvan tapahtuman.Löydät täältä Satun ja Jarnon omistaman Le Blank studion nettisivut.
WHEN YOU WANT TO FEEL BEATIFUL- LE BLANK-SATU / PHOTO-JARNO-LE BLANK

                                                                                       


11000533_431277877036867_2310325871313731766_o
 • Ei enää kynsilakan korjaussessioita; ei enää autolla ajamista pelkillä kämmenillä tai palaamista kynsistudioon parkkipaikalta, kun autonavaimia laukusta kaivaessa lakka meni ruttuun.
 • Enää ei odotella lakan kuivumista. Shellacilla ei ole kuivatteluaikaa, sillä se on UV-kovetteinen. Kaiva vain lompakkoa, hanskoja taiavaimia laukusta, aja autoa turvallisesti pitäen ratista kiinni aivan normaalisti.
 • Ei enää kuluneita kärkiä. Ei enää lohkeamia, naarmuja tai kiillon häviämistä. Ei enää kuluneita kärkiä päivän tietokoneen näpyttelyn jälkeen.
 • Vähintään 2 viikkoa kestävä, täydellinen, hienostunut, superkiiltävä lakkaus on nyt täällä.
 • Ei enää lakananjälkiä, naarmuja, mattaläikkiä tai kuoppia.
 • Kestävä, joustava, säihkyvän raikas väri, joka kestää mitä vaan, päivästä toiseen.
 • Ei enää halkeamia. Ei enää repeytymiä. Ei enää liuskottuvia kynsiä
 • Shellacilla vahvat, suojatut kynnet. Ohuet kynnet, silti vahvat. CND Shellac suojelee ja auttaa luonnon kynttä vahvistumaan.
 • Ei poraamista. Ei viilaamista. Ei liottamista kulhossa. Ei enää aikaavievää rakennekynsien poistoa.
 • Nopea, hellä poistotapa. Shellac poistetaan turvallisesti ja helposti 10 minuutissa - usko tai älä.6 comments:

 1. oi vitsi, noi kuulostaa tosi hyviltä! :)

  ReplyDelete
 2. Nuo shellacit on kyllä kätevät :) Pysyy ihan oikeasti hyvin!! <3

  ReplyDelete
 3. Vähän kuulostaa hyvälle. Jos en olisi tässä nykyisessä ammatissa jossa ei saa olla lakkauksia niin arvaa vaaan hamstraisin nuita vaikka kuinka paljon. :)

  ReplyDelete
 4. Näitä pitäisi kyllä ihan kokeilla, sen verran hyvältä kuulostaa!♥

  ReplyDelete
 5. Oii vitsit :)<3 näitä on pakko testata!!<3

  ReplyDelete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.