NIKE JUST DO IT

Viime kesänä olin kova mimmi urheilemaan. Edes käden leikkaus ei minua estänyt lähtemään joka päivä lenkille. Liikunta ja laihdutus kuitenkin menivät päähäni ja laihdutus lähti käsistä. Lopuksi minulta alkoi lähteä kulmakarvoja ja hiuksia. Hiusten lähtö masennutti minua ja liikunta lopahti kokonaan ja kiloja alkoi tulemaan takaisin. Nyt kuitenkin en  enää viihdy kropassani ja haluaisin muutaman kilon pois. Hiusten lähtö kuitenkin pelottaa minua, enkä ole saanut sen vuoksi itsestäni kunnolla niskasta kiinni.  Pelkään että laihdutus lähtee taas käsistä. Indiedays Blog Awardsit lähestyy ja tarkoitus olisi saada ne kaksi ikävää kiloa pois ennen sitä. Ihanne painossani on myös toinen huono puoli. Olen siinä vaiheessa tyytyväinen kroppaani mutta nassustani paljastuu vahvat poskipäät. Näissäkin kuvissa näyttäisi siltä että olen korostanut aurinkopuuterilla poskipäitä vaikka en edes nykyään käytä mitään poski/aurinko puutereita. House of Brandon lähetti minulle tämän ihanan Niken sport bran ja liikunta kärpänen puri minua. Hassua miten näin pieni asia voi antaa energiaa ja iloista mieltä liikuntaan kohtaan. Olen myös ajattelut laittavani viestiä viime kevään lenkki porukkaan jos saisimme yhdessä taas itsemme ulos. Löytyykö sieltä toiselta puolelta ruutua ihmisiä ketkä ovat tarkempia painosta ja kropasta kun kesä lähestyy ? Saman kaltaisen Niken sport bran löydät House of Brandonilta täältä . Kiinostaisiko teitä nähdä kuvia minusta milloin laihdutus buumini oli pahimmillaan ja mitkä kuvat sai minut heräämään todellisuuteen ?


                                                                                                                           NIKE

                                                                                                                     JUST DO IT

A uusi 1

*tuote saatu blogin kautta
*sis. yhteistyö linkkejä

12 comments:

 1. ihanat urheilurintsikat! :) mun mielestä sussa ei näy todellakaan mitään kahta lisäkiloa! olet upea<3

  ReplyDelete
 2. Minusta tuo on jo vähän sairasta, että miettii jotain 2 kiloa.. Siis joo, todellakin saa muokkailla kehoaan miten haluaa, mutta se, että alkaa katselee jotain poskipäitä niin on mielestäni jo vähän liikaa. Upealta näytät!

  ReplyDelete
 3. Upeat urheilurintsikst. Sun ei tarvitse huolehtia mistään lisäkiloista, näytät super hyvältä! Ymmärrän tosin sen, että ite näkee helpommin ne lisäkilot ja haluaa kaiken poies. Itselläni alkoi tammikuussa laihdutusprojekti, ja mun on tarkoitus laihtua vielä 23 kg... Hirvee projekti menossa ja valmista ei tule kesällä olemaan. Pikkuhiljaa hyvää tulee :) postausta vaan muuten kehiin, ois kiva lukea!

  ReplyDelete
 4. Makeet urheilurintsikat, kevään väri!

  ReplyDelete
 5. Tosi siistit! Kelpais tännekin tuollaiset pirteet urheilurintsikat :D

  ReplyDelete
 6. Oii tosi siiistit!!! Ja niin ihanan pirtsakat <33

  ReplyDelete
 7. Oi Marika sulla on niin ihanat poskipäät että nuita voi hyvinkin korostaa. Olet kaunis♥ Ja tosi ihanat liivit, tuo varmasti ihanaa piristystä liikuntaan. Mullaki on ihan pakko olla kaikissa mahdollisissa väreissä treenitoppeja.:D Mua alkoi kiinnostamaan kuvat kun laihdutus oli pahimmillaan. Älähän tyttö liikoja laihdu, sulla on nyt jo upea vartalo :)

  ReplyDelete
 8. Teeppäs joku kerta joku postaus kavereistasi :)

  ReplyDelete
 9. Hei oot tosi upee nyt!:) ja on kyllä pirtsakat urheiluliivit, kelpais mullekkin!♥

  ReplyDelete
 10. Oii, tosi kiva kuvat! Ja kyllä kelpaisi minullekin nuo :)

  ReplyDelete
 11. Ei sun tarvii tiputtaa painoa ollenkaan :) olisi kyllä kiva nähdä kuvia ennen ja jälkeen laihdutukse ja että missä vaiheessa huomasit sen menevän yli :)

  ReplyDelete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.