CASUAL DRESS WITH SNEAKERS

Olen niin onnellinen tällä hetkellä. Mikon ja minun "työpäivät" menivät loistavasti. Miko viihtyi todella hyvin hoitopaikassa, ehkä jopa liiankin hyvin. Poika ei olisi millään halunut lähteä kotiin, kun Mika oli tullut hakemaan häntä. Nukuin viime yönä todella huonosti ja neljän tunnin unilla lähdin töihin.Työpäivä kuitenkin meni loistavasti pienestä jännityksestä huolimatta. Pojat tulivat hakemaan minua töistä ja Miko ihmetteli kovin äidin työasua. Siitä huolimatta pikkuinen juoksi syliini ja antoi ison pusunkin. Postasin jo aikasemmin harmaasta casual mekosta asukuvat(löydät postauksen täältä), jossa selitin etten osannut nähdä asua hiukset kiinni. Kuitenkin naisen mieli on välillä hieman outo sillä ostin mekon myös mustan sävyisenä ja siinä taas en osanut kuvitella hiuksia auki. Päätin yhdistää mekon kukka addujen kanssa joita en ole vielä aikaisemmin käyttänyt. Jotenkin tuntuu että ne olivat virhe ostos sillä pistän aina mielummin perus mustavalkoiset superstarit jalkaani. Odotin että kiinnostus kenkiin roimahtaisi tuleen kun  otan ne käyttöön, mutta ei. Mietin nyt vielä hetken, että myynkö ne eteenpäin vai yritänkö löytää niiden kanssa toimivamman asun. Never knows, voin olla innoissani niistä ensi viikolla. Naisen mielipiteet kuitenkin vaihtuvat helposti.



eka 11
toka3
popot
valmis2
minä

10 comments:

  1. Upea tyylikäs ja klassinen yhdistelmä. toimii!

    ReplyDelete
  2. Love the dress on sneakers look. Check out my blog.

    Louisa
    LA PASSION VOUTEE
    http://lapassionvoutee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. olet kyllä niin upea! :) ihanat hiukset<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) punastelen. Kunpa mulla olis vielä tämä väri :(

      Delete
  4. Sulle sopii niin hyvin nuo hiukset kiinni. Ja nuo kengät, mekko ja laukku sopii toistensa kanssa niin hyvin yhteen. :) ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pitkästä aikaa olen ollu innoissani hiusten kiinni pitämisestä.Jotenki se on niin helppo ja toimiva ratkaisu <3 tykkäsin kyllä tästä asusta kovin :)

      Delete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.