DO YOU DARE TO BE YOURSELF

No nyt on aika kovaa matskua ja mun on ihan pakko ylistää kuinka lahjakas kuvaaja Jarno on. Oli myös ihanaa kuulla häneltä, että "poset" ovat parantuneet viime kuvauksista. Kuvauspäivänä minulla oli niin hauskaa, etten millään olisi halunut lopettaa hommia ja lähteä kotiin. Olen kyllä ollut onnekas kun lahjakkaat kuvaajat ovat suostuneet ottamaan minut "malliksi" ja muistankin heitä kiittää joka kerta siitä. Hieman tässä pelottaa näitä julkaista, sillä onhan nämä aika rohkeita kuvia, vaikka uimapukuhan päälläni on. Ehkä se tekee niistä rohkeammat, kun niitä ei ole otettu rannalla vaan salaperäisellä ja kauniissa kohteessa. Olen tapellut oman minä kuvan kanssa jo kauan, sillä suuren laihdutuksen jälkeen en ole osannut hyväksyä kroppaani muutamaa kiloa isompana. Ikinä ennen minulla ei ole ollut tätä ongelmaa, sillä ennen raskautta olin aina sinut kroppani kanssa. Jostain kumman syystä olen kuitenkin ruvennut ihanoimaan tikkujalkoja ja olemattomia rasvaprosentteja. Kuitenkin kun näin nämä kuvat ensikertaa niin katsoin niitä uudella näkemyksellä ja tulin siihen tulokseen, että vartalonihan on kaunis juuri sellaisenaan. Se ei silti tarkoita sitä, ettei minun päässäni vähän väliä kävisi mielessä aloittaa laihdutus kuuria, mitkä ovat tähän menneessä kaatuneet viimeistään kahden viikon päästä aloituksesta. Uimapuku on minusta todella kaunis, vaikka rohkea onkin ja olen todellakin team uimapuvut  puolella. En usko että ihan heti palaan tylsiin biksuihin. Nyt kuitenkin hengitän syvään ja kerään rohkeuteni painaa julkaise nappia. Heido!
PHOTOS-JARNO LINDHOLM-LE BLANK

kok7

E
G
H
K
kok2

38 comments:

  1. ihania kuvia, oot niin kaunis <3 sellasta kysyisin, et ootko ihan tarkotuksella tollasella nukkemaisella samalla ilmeellä joka kuvassa? asukuvissakin olis kiva nähdä vähän elävyyttä kasvoissa ja muitakin ilmeitä kuin tuo yksi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :) Tuota nukkemainen olemus johtuu varmaan ihan siitä, etten oikee osaa vielä kokeilla eri ilmeitä ja ainahan se kameran edessä olo jännittää. :D

      Delete
  2. Wau, mitä kuvia ja oot todellakin kehittynyt poseerauksissa!☆ Sulla on upea kroppa, juuri täydellinen mun mielestä!♡ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :) Jotenkin ei osaa olla tyytyväinen omaan kroppaan. Aina löytyy jotain mistä voisi valittaa :D

      Delete
  3. Todella upeita kuvia vaikka rohkeita onkin! Mieletön kroppa sulla!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Jutta :) Kiva kuulla vaikka itse en siinä mitään mieletöntä näe :D mut tykkään kyllä näistä kuvista todella paljon <3

      Delete
  4. Ihan huippukuvia! Varsinki toi neljäs vika WAU! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :) Itsekkin tykkään näistä kuvista <3

      Delete
  5. No sulla on kyllä niin upee kroppa että vau :)

    ReplyDelete
  6. Mahtavia kuvia, ihan joku sademetsä fiilis näissä! :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle ja tuli tästä paikata sademetsä fiilis :)

      Delete
  7. No nyt on kyllä upeita kuvia, huhhuh!! <3

    ReplyDelete
  8. On kyllä upeita kuvia! Ja äkkiä heität ne laihdutus-ajatukset mielestä, olet hyvässä kunnossa! Mun mielestä tikkujalat ja ihan ylilaiha kroppa ei näytä kivalta, kun taas urheilullinen ja vähän muodokkaampi vartalo näyttää terveemmältä ja vahvemmalta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pitäis aloittaa jumpat ja lenkit mutta nyt oon ollu niin kipee, ettei oo kyennyt ees kauheesti kävelemään. Haluisin kyllä saada sen liikkumisen innon takaisin mitä viime kesänä oli :)

      Delete
  9. Siis mitä?! Mistä sinä laihduttaisit?! höpsis! Kaunis, ja mielettömät kuvat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä täältä löytyis ihraa mitä pitäis saada pois ja monta kiinteytys kohtaa kun vaan jaksaisi tehdä asialle jotain. Kiitos. Tykkään itsekkin näistä kuvista kovin :)

      Delete
  10. Herranjumala miten upeita kuvia! Olet upea♥

    ReplyDelete
  11. Ihan uskomattoman upeita kuvia ♥ Ja sun kroppa on hyvä just noin, älä laihduta! Tikkujalat on ihan nounou. Kunnossa saa olla muttei liian laiha, musta vahva on paljon kauniimpi kuin liian laiha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. En mä ylilaiha olisi jos muutaman kilon tiputtaisin, mutta kyllä tulee useasti ihailtua mallien kuvia Kiitos kauheesti kommentistasi :)

      Delete
  12. SAIRAAN MAKEITA KUVIA! Ja olet ihan mielettömän hyvässä kunnossa!<3

    https://mycosmo.fi/natalievilen

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos Natalia :) Todella ihanaa, että olet tullut blogin puolella kommentoimaan. <3 Olet mun päivän piristys ruiske

      Delete
  13. Siiis WAU! Ihan törkeen upeita kuvia ja sun kroppa on ihan älyttömän hyvännäköinen näissä :) Samastuin tohon sun tekstiin, koska itsekin oon joskus tuntenut oloni epämukavaksi vartalossani. Oot kyllä hyvä just tuollaisena.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siis sun kuvat on mulle sellaiset et joka kerta niitä katsellessa ajattelen, et mun on pakko tiputtaa painoa. Yksi syy siihen on, et sun jalat näyttä samalta mitä omani oli viime kesänä. :D

      Delete
  14. VAUUU KUN OLET UPEA! Sulla on aivan upeat muodot sun vartalossa! Itse olen AINA unelmoinut muodokkaammasta vartalosta mutta kun olen niiin hoikka niin painoa on vaikea saada lisää, mutta koitetaan kokoajan! :) mutta aivan ihania kuvia ja tosi kauniit uikkarit! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuntuu et se menee aina niin, että haluaa sitä mitä ei ole. :) Kihara hiuksiset haliaa piikki suoran tukan ja päinvastoin :) Kiitos. Mä niin tykkään tuosta uikkarista ja uusia tuli tilattu ensi kesäksi. :)

      Delete
  15. Siis aivan mielettömiä kuvia, oot aivan upeassa kunnossa ja sähän oot kun malli nainen! ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Viivi :) Mallia musta ei saa kyl tekemälläkään mutta tälläsissä kuvauksissa on kiva kokeilla asentoja missä ei normaalisti ole :D

      Delete
  16. Moi! Sun blogiin oon eksynyt useemman kerran jo kun oon bongannu luvan jossain, ihania asuja ja hienoja kuvia - mutta niin pieniä!!! :( luen blogeja mobiiliselaimella ainoastaan. 5 tuuman näytöltä näkee kyllä muiden blogien kuvat hyvin. Jostain syystä sun kuvat näkyy tosi pieninä. Vinkkinä vaan, jäisin seurailemaan mieluusti sun blogia, jos vaan kuvat näkyis :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos. <3 Toivottavasti viihdyt lukiana. Aika outoa, kun kokeilin tuossa itse katsoa blogiani kännykällä ja kuvat on ainakin mun kännykässä koko näytön kokoisia ?

      Delete
  17. Voihan vautsi miten kauniita kuvia. Sun kroppa on ihan täydellinen ja vaikka nämä kuvat oli otettu samasta paikkaa niin niissä oli vaihtelevuutta. Ihan täys kymppi <3

    ReplyDelete
  18. Pitäis ainakin taas alkaa treenamaan mutta ei oo oikee nyt maistunut jumpat ja lenkit :) Kiitos kauniista sanoista <3

    ReplyDelete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.