FASHION REFORM

Neuleita, neuleita ja lisää neuleita siitä on Kaikan syksy tehty. Neuleissa olen tällä hetkellä kiinostunut erikoisista hihan leikkauksista ja tietysti pooloista. Päällä olevassa neuleessa on kunnolliset pussihihat, vaikka kuvista sitä ei toivomallani tavalla näy. Ponchoista en ole vielä  ollut kiinostunut, sillä käytin niitä kaksikymppisenä kyllästymiseen saakka. Hassua kun kaikki ne mitä käytin silloin on taas niin pinnalla. Ylipolvensaappaita näkyy taas katukuvassa ,mutta meikäläinen on päättänyt vaan ihalla niitä muiden bloggaajien päällä. Sillä  uskon näyttäväni halvan näköiseltä ne jalassa. Muutenkin olen huomannut innostuvani sellaisista muoti ilmiöistä mitä en ole vielä aijemmin käyttänyt. Jotenkin tulee sellainen olo been there done that. Vaikka muoti uudistuu niin mainistemani ponchot ja ylipolvensaappaat eivät vaan ole saanut sellaista uutta ulkonäköä, että ne alkaisivat kiinostaa uudestaan. Kenzan hm:n over the knee bootsit voisin kyllä ottaa käyttöön, mutta ne myytiin viime vai oliko se jopa edellisvuonna hetkessä loppuun.

VESI
UKKU

PENKKI
VESI2
UKKU511 comments:

 1. Ihanan simppeli ja samalla tyylikäs syksyasu. Itsekin olen miettinyt noita ylipolvensaappaita, niitä on tullut vastaan blogeissa kuin myös katukuvassa ja ihmettelen miksi en ole vielä niitä ostanut. Ehkä se on juuri tuo että pelkään näyttäväni niissä halvalta, niiden kanssa kun voi mennä niin äkkiä pieleen!

  ReplyDelete
 2. Ihana tunnelma näissä kuvissa kaunokainen <3

  ReplyDelete
 3. Tosi kaunis neule, ihanan lämpimän näköinen :) Ja voi miten upeita kuvia taas kerran, olet kyllä taitava!
  Mä puolestani olen kokeillut ponchoja vasta tänä syksynä, joten minulle ovat tavallaan uusi juttu edelleen :) Ylipolvensaappaiden kanssa on sama homma, tulee vähän kumma olo varsinkin jos saappaat ovat korkeat ja nahkaa, mutta mokkaiset ja matalammat on minusta oikein kivat!

  ReplyDelete
 4. Vau mikä tunnelma näissä kuvissa, kauniita ♥

  ReplyDelete
 5. Super kiva neule♥ Upeana jälleen :)

  ReplyDelete
 6. Kivan mallinen tuo neule ! <3 Tähän asuun sopisi kyllä ne saapikkaatkin ;>

  ReplyDelete
 7. Ohoh mitä kuvia, niin tyylikkäitä ja onnistuneita, jälleen kerran. :)

  ReplyDelete
 8. Mistä oot ostanut ton neuleen? tosi kiva!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bik bokista :) anteeks et kesti vastata, mut on ollu kiireitä

   Delete
 9. hitsi miten kioja kuvia taas kerran!:) Tuo neule on kyllä tosikivannäköinen!

  ReplyDelete
 10. Toi neule näyttää kivalta. :) Ja ihania kuvia jälleen <3

  ReplyDelete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.