FRIDAY MOOD

Vihdoinkin on perjantai. Vaikka en viikonloppusin tee mitään ihmeellisempää mitä touhuan viikolla niin Mikan seura saa sen tuntumaan lomalta. Mikan iltavuoro viikolla hoidan Mikoa aikalailla yksin ja joskus se tuntuu raskaalta, sillä meidän pikkuinen poika osaa pompottaa meikäläistä aika hyvin. Pelkkä isin läsnäolo vaikuttaa Mikoon niin paljon, ettei hän tee läheskään niin paljon "pahuuksia" mitä minun kanssa. Tähän viikkoon on kuulunut iloja sekä suruja. Surut jätetään nyt tällä kertaa blogin ulkopuolelle. Kävimme Mikon kanssa eilen Maurin makasiinissa ja kotiimme kotiintui kaksi uutta matkalaukkua ja kaksi upeaa  tuolia. Tuolit ovat nyt sedälläni hitsattavana ja tulen ottamaan kuvia heti, kun vaan saan ne takaisin kotiin. Siirrytäänpä asu asioihin. Päälläni on valkoinen HM studio collectionista  ostettu toppi. Ostin sen varmaan reilu vuosi sitten. En pysty ymmärtämään miksi en ole tätä aikasemmin käyttänyt. Nyt kuvia katsellessa tulin kyllä siihen tulokseen, että paita olisi tullut paremmin oikeuksiinsa jos hiukset olisivat olleet kiinni. Paidan takapuolella roikkuu kaksi narua jotka olivat ostotilanteessa se ratkaiseva tekijä. Tänään vaatekaappeja siivotessa tulin siihen tulokseen, että jos kaikki vaatteni roikkuisivat henkarissa niin muistaisin niiden olemassaolon paljon paremmin. Tälläkin kertaa tuli monta vaatekappaletta vastaan mitä en muistanut edes omistavani. Onneksi kaikki ne vaatteet olivat neuleita niin pääsen nyt heti korjaamaan tilanteen ja käyttämään niitä. Nyt jatkan leffan katselmista oman murun kainalossa. Hyvää viikonloppua!

KOKEIL

EKA
KOKEILU2
SEIT

10 comments:

 1. todella onnistuneet kuvat!
  toivottavasti surulle tulee loppu ja ilo jatkaa siitä mihin jäi.

  ReplyDelete
 2. HUHH :D Hiton upee! Siis sun kroppa ja hiukset ja tuo kuvauspaikka ja vaatteet ja ja ja... Mullekki tällasia kuvia! :D

  ReplyDelete
 3. Ja samaa täältäki, että toivottavasti surulliset jutut loppuu ja iloisille tulee enemmän tilaa :)

  ReplyDelete
 4. Tuo toppi on niin upea<3 Hyvää viikonloppua<3

  ReplyDelete
 5. Kauniita kuvia jälleen.. :)

  Halauksia ja tsemppiä sinne ♥

  ReplyDelete
 6. Ihana toppi, sopii sulle tosi hyvin :) Kuvat on myös tosi freesit. Se on kyllä hassua, kun mäkin löysin muutossa vaikka mitä vaatteita kaapin perältä. Helposti tulee käytettyä vaan niitä, jotka osuu kaapista ensiksi käteen.

  ReplyDelete
 7. Aivan ihana toppi, siinä on kaunis leikkaus. :) Kauniita myös nämä kuvat, sulla on silmää valita asut, kuvauspaikat ja muokkaukset kuviin. :)

  ReplyDelete
 8. Taas niin kauniit kuvat! Toi toppi on ihan huippu :) xx

  Picture Me

  ReplyDelete
 9. WOW. Aivan upea asu ja rakastuin toppiin :)

  ReplyDelete
 10. Wouuu!!! Mullekki tämmösiä kuvia!!!<333

  ReplyDelete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.