MY LOVE FOR BEATIFUL DOORS

Postasin aijemmin asun missä pidin bleiseriä mekkona. Olin silloin luovuttanut toivosta löytää se oikea yksilö, missä helma on  reilusti vesirajaa pidempi. Viikko sitten vihdoinkin löysin sen enkä voisi olla yhtää  tyytyväisempi ostokseeni. Suuri plussa oli myös takissa se seikka, että helmassa on erikoinen leikkaus. Ruskeihin nappeihin en ole vieläkään kyllä lämmennyt ja aijon vaihtaa ne mustiin. Löysin nämä nilkkurit siivotessa vaatekaappiani ja täytyykin ottaa ne nyt käyttöön. Tosin eilen tuli postiin todella päheet nilkkurit ja luulen, että ne esiintyy nyt tulevaisuudessa usein asukuvissa. Nyt me kuitenkin suunnistetaan Mikon kanssa pihalle nauttimaan aurinkoisesta ja suht lämpimästä ilmasta, sillä näitä ei varmaan enää meille kovinkaan monta tänä syksynä enää suoda. Adios!

BLOGIIN6
musta2
BLGOIIN7
P9052005
OVI

9 comments:

 1. Aivan ihana asu taas! <3 Mä löysin just eilen ihanat shortsit tällaisen sääret paljaaksi jättävän asun rakentamiseen :)

  ReplyDelete
 2. Ooh noi kegät!! <3 super tyylikäs kokonaisuus!

  ReplyDelete
 3. Upea Kaika, aivan mielettömän ihania kuvia!♡♡ Tyylikkäältä näyttää tuo bleiseri mekkona! :) Mahtava idea!

  ReplyDelete
 4. Onpas tosiaan pituutta bleizerillä, mikä on plussaa kaltaisellesi hoikalle ja pitkälle naiselle. Sen mitä nyt napit näkyvät, minun mielestäni toisivat vöäriä ja oman yksityiskohtansa asulle. Ei paha, ei ollenkaan!

  ReplyDelete
 5. No nyt on kyllä täydellinen mitta ja muutenkin tuo malli! Aivan ihanat kuvat, niin ku sulla aina ;) <3

  www.mariannesendenali.com

  ReplyDelete
 6. Toi näyttää törkeen hyvältä. Katselin eilen kaupasta yhtä bleizeriliiviä mutta se ei vastannut mun mieltymystä niin sinne jäi. Pitää kyllä löytää jostain tuollanen bleizerimekko, näyttää niin hyvältä! :)

  ReplyDelete
 7. Toi bleizeri on kyllä tosi kiva! Miulla viel hakusessa se itelle täydellinen :)

  ReplyDelete
 8. Näyttääpäs hyvältä! Pituus on just täydellinen ja sopii sulle niin hyvin<3

  ReplyDelete
 9. Ei jestas oot kyllä upee kaikessa! Tämä asu on täysi 10!<3

  ReplyDelete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.