EXCITING NEWS

Sain aamulla todella jännittävän ja mielenkiintoisen sähköpostin yhdeltä suositulta muotilehdeltä. Aamu meni todella nopeasti enkä osanut oikeen ajatella mitään muuta, kun sitä sähköpostia. Toivon että kaikki sujuu suunitelmieni mukaan niin tulen varmasti pävittelemään asiasta instagramissa ja snapchatissä muutaman päivän päästä. Tälläiset iloiset yllätykset antaa hurjasti uutta intoa bloggaamiseen ja uskon, että tänään saan Mikon päikkäreiden aikana muokailtua muutamia kuvia ja hieman miettimään missä asioissa haluan kehittyä. Monesti minulla on ennen asukuvien ottoa isot suunitelmat mitkä yleensä siinä jännityksessä ja kiireessä unohtuvat. Olen päättänyt, etten mene enää ottamaan asukuvia kelloa vastaan ja jos kuvat eivät onnistu niin siitä ei tarvitsisi lannistua vaan ottaa niistä opikseen. Olisi paljon helpompaa ottaa kuvia sellaisen henkilön kanssa ketkä on kiinostunut asiasta, mutta tällä sellasta kaveria ei löydy. Yritän kyllä aina selittää Mikalle mitä haen, mutta ei se paljoa auta jos kuvaajaa ei ole palavasti kiinostunut valokuvaamisesta saati sitten muodista. Haluan kuviini enemmän eloa ja liikettä. Niiden ottoon vaan tarvii varata hurjasti aikaa, sillä liikekuvat ovat paljon vaativempaa ottaa.
housut4

9 comments:

 1. Mulla on sama ongelma kun miestä ei kiinnosta asukuvaus erityisemmin, niin aina on hiukset tai joku muu huonosti eikä mies osaa huomauttaa! Tykkään kuvata naispuolisten kavereiden kanssa, koska ne osaa neuvoa milloin vetää maha sisään tai milloin kääntyä jne :D Ja vitsi sun uutiset kuulostaa hyvältä!! Jään oottelemaan mitä paljastatkaan ;)

  www.kenkafriikki.com

  ReplyDelete
 2. Niin samoja kokemuksia! Nykyään asukuvia onkin tosi vähän, koska niin harvoin on mahdollisuutta ottaa kuvia jonkun oikeasti asiaan vihkiytyneen ihmisen kanssa. Ennen kuvasin tosi paljon itse, mutta äitiyden myötä se on vähän haastavampaa.

  Kaunis blogi sinulla ja onnea jo etukäteen innostavasta jutustasi! :)

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

  ReplyDelete
 3. Kuulostaa tosi jännältä, uutisia odotellessa! :) Musta sun kuvat on aina tosi hienoja <3

  ReplyDelete
 4. Joo tää syksy ja talvi on tietty tosi haasteellista aikaa, varsinkin jos haluaa kuviin liikettä mutta myös tarkkuutta. Tsemppiä :)

  ReplyDelete
 5. Oi en malta oottaa kuulla tosta jännästä jutusta! Ja oon samaa mieltä ton kuvauksen kans. Kaikista kivoin on kuvata kuvaajan kans, joka edes on ite motivoitunut saamaan hyvät kuvat. :D talvi kyllä tuo omat haasteensa valon puutteen ja kylmyyden kans...

  ReplyDelete
 6. Uuu odotan kyllä, että saan kuulla tuosta jutusta lisää! Kuulostaa huikealta ♥ Tää pimeä aika on kyllä erittäin haasteellista kuvaamiselle :(

  ReplyDelete
 7. Wow mitähän on luvassa, en malta odottaa! Täälläkin taistellaan tuon pimeyden ja kuvailun kanssa, no onneksi se kevät tulee nopeammin kuin huomataankaan. Sitä ennen kuitenkin joulu ja uusi vuosi kiitos 8)

  ReplyDelete
 8. Niin hieno toi juttu ! :)) Onnittelut jo etukäteen ! <3

  ReplyDelete
 9. Kuulostaapa kivalta uutisia odotellessa!!:)) Todella upea kuva taas sinusta!

  ReplyDelete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.