LONG TIME NO SEE

Meikäläisellä on ollut super kiireiset pari viikkoa. Vaikka töitä minulla ei niin kauheesti ole ollut niin kotiaskareet ja Miko on viennyt suuren osan ajastani. Oikeen harmittaa, ettei ole ollut aikaa päivittää blogia tai muutenkaan hengailla koneen ääressä, mutta lapsi tulee ykkösenä ja siitä en tingi. Emme tosiaan aijo tehdä toista lasta niin Mikon viihdyttämiseen menee paljon aikaa päivästäni. Ne ketkä seuraa minua snapchatissä ovat varmaan huomanneet, etten sinne oikeen muuta päivitäkkään, kun Mikon kuvia. En kyllä muutenkaan ole kauheesti snapchattiin kuvia tai videoita lisäillyt, mutta joskus kun muistan sen olemassa olon niin otan puhelimen käteen. Tänään kyllä käytiin ottamassa asukuvia, mutta aikaa ei jäänyt niiden muokkaamiseen, joten päätin julkaista tämän vanhan kuvan luonnoksista pois. Alku syksyllä tuli otettu huomattavasti useammin kuvia ja osa niistä on jäänyt unholaan.
KLM

6 comments:

 1. Ihanaa kuulla sinusta♥ Upea kuva :)

  ReplyDelete
 2. Upea kuva ja asu, ihana kun on vielä lehtiä maassa!:))

  ReplyDelete
 3. Postailet tietysti silloin kun ehdit ja haluat, kyllä me täällä odotellaan aina innolla uutta:3 Kaunis on taas kuva !

  ReplyDelete
 4. Ihana kuulla susta! Sun ja Mikon snäppejä on hauska aina välillä päästä seuraamaan. Ei sitä kannata kuitenkaan mitään pakosta päivittää, niin blogia kuin someakaan.. :) Ihanaa viikkoa! ❤️

  ReplyDelete
 5. niin kaunis <3 Pitäis varmaan itekin tehdä snäp :D

  ReplyDelete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.