I AM MORE THAN WHAT YOU SEE.

Olen jo kauan halunut pyöreät imagolasit ja viime kuussa ne voihdoinkin löysin. Halusin kuitenkin hieman laadukkaammat silmälasit niin santasin hieman enemmän hintaan ja olen kyllä todella tyytyväinen lopputulokseen. Tällä hetkellä minua viehättää silmä/aurinkolaseissa kaunis pyöreä muoto ja niitähän löytyy tällä hetkellä melkeen joka nettivaatekaupasta. Olen jopa harkinnut myyväni RayBan aviator lasini pois, sillä en edes muista milloin olen niitä viimeksi käyttänyt. Kuitenkin niidenkin muoto on klassinen ja jossain vaiheessa ne kuitenkin tekevät paluun niin hyvä ne on säilyttää. Tällä hetkellähän silmälasi kaupoissa RayBan aviator silmälasi malli on kovaa huutoa, mutta vielä en ole niistä niin innostunut. Siitä mallista tuleekin ihanat muistot omasta muffista, joka käytti sen mallisia silmälaseja.

D

E
H2
A
F
G1
K2
K

11 comments:

 1. Niin mielettömän upeet nää kuvat! Sulle sopii noi lasit tosi hyvin ja muutenkin oot stailannut jälleen kerran asun täysin nappiin. :) <3 Ihanaa viikonloppua! :)

  ReplyDelete
 2. Todella upeita kuvia ! Taitava malli ja kuvaaja <3

  ReplyDelete
 3. Tosi kivat lasit. Hieman erilaiset, mutta sopivat sulle todella hyvin!

  http://www.beautyboxblog.com/

  ReplyDelete
 4. Nää kuvat on ku suoraan jostain lehdestä <3

  ReplyDelete
 5. Upeita kuvia <3 Sä oot niin kuvauksellinen.

  ReplyDelete
 6. noi siun hiukset on vaan niin upeet! Voitin siitä siun blogiarvonnasta niitä bp caren tuotteita ja ei oo kyllä yhtään liikaa hypetettyjä! Oon ollu ihan tosi tyytyväinen niihin! :)

  ReplyDelete
 7. Wau mitkä kuvat<3 Sut on luotu kameran eteen<3

  ReplyDelete
 8. Vauuu<33 oot kyllä mielettömän kuvauksellinen<3

  ReplyDelete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.