ABOUT ME

Blogin toisella puolella ruutua kirjoittelee lähes kolmenkymmentävuotias hölmö kotiäiti.Vaikka blogistani saisi kuvan, että pukeudun päivittäin uusimpiin muotivillityksiin, niin näin ei asia kuitenkaan ole.Vietän 80% ajastani poikani kanssa tuulipuvussa hiekkalaatikolla leikkien ja vaippoja vaihdellen. Elämääni pyörittää reilu kaksivuotias poika, jolla meno on välillä aika villiä.Silti olen halunut säilyttää elämässäni niitä pieniä hetkiä muodin ja kauneuden parissa, ja näin syntyi Kaika blogini. Bloggailu sopii tällä hetkellä elämääni paremmin kuin mikään muu harrastus, sillä pystyn tekemään sitä poikani ehdoilla. Nautin blogin kirjoittamisesta suuresti, se on minulle pieni irtiotto arjen askareista.Kaika nimi on minulle tärkeä, sillä se on edesmenneen isäni minulle antama lempinimi.Toivottavasti viihdytte blogini parissa!

                                                                                I HOPE YOU ENJOY READING MY BLOG

                                                                                                                     

3 comments:

 1. Loput 20% ajasta menee coc? :D Morjesta! Olen Tuho, Finlandista. Ajattelin että nyt voisin liittyä takaisin jos vielä huolitte minut. Olitte sulkenu pääsyn ja en keksiny muuta keinoa ottaa yhteyttä. Löytämistäni tiedoista tämä matchäsi parhaiten ja olen aika varma että olet sama Kaika jota etsin. Näytät olevan aika suosittu, toivottavasti tämä viesti tavoittaa sinut.. Käyn päivittäin katsomassa Finlandia ja jos jätätte päiväksi mahdollisuuden pääsyyn, tiedän että tämä viesti on tavoittanut sinut. Ps. Jos nyt kuitenkin sinulla ei ole mitään hajua mistä puhun pahoitteluni ja anteeksipyyntöni. Olen erehtynyt henkilöstä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Terve.Minulla ei oo hajuakaan mistä puhut :D

   Delete
  2. Olin aika varma. Kaika ei niin yleinen nimi kotiäiti yms muut yksityis kohdat.. :( Mutta pahoitteluni ja anteeksipyyntöni siis.. ��

   Delete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.