IT`S BETTER TO REGRET THINGS YOU`VE DONE ,THAN THE ONES YOU HAVEN`T

Halusin esitellä teille kymmenen vuotta vanhat Seppälän housut ,jotka ovat nyt ensimmäistä kertaa päällä.Olisin todenäköisesti käyttänyt housuja jo aikasemmin ,ellei niitä olisi tarvinut lyhentää melkeen kymmenen senttiä.Muoti vaihtuu ja uusiutuu jatkuvasti mutta silti  säilytän klassikot  kaapissani, toivoen niiden encorea.Teini -ikäisenä katselin mummini vanhoja valokuvia missä hänellä oli päällä upeita erisävyisiä trumpettihousuja.Kyselin housujen kohtaloa ,mummiltani toivoen niiden jälleenkäyttämistä  mutta valitettavasti hän oli kaikki heittänyt pois.Tästä syystä mietin tarkkaan mitä vaatteita myyn/heitän Uff-laatikoihin.Kolmisen vuotta sitten ostimme mieheni kanssa yhteisen asunnon ja aloin rankalla kädellä heittämään vanhoja vaatteita pois.Uff- laatikoihin päätyi crop- malliset neuleet ja karvatakit.Voitte vain kuvitella kuinka paljon kadun päätöstäni.Lohdutan itseäni ajatuksella ,että ainakin säilytin nämä seppälän  housut.Oletteko te heittäneet jotain vaatekappaletta pois ja jälkeenpäin kadunneet päätöstänne?


                                                                                             PHOTOS-KIMMO KARVINEN

sein Kimmon Galleria FB





23 comments:

  1. Ihana otsikko<3 Ja ihana asu! Onneksi säästit nuo housut:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Sofia :) Pähkäilin tuon otsikon kanssa aika kauan.Jos oikeen muistan niin ostin vielä noi housut ale hinnalla <3

      Delete
  2. Ihanat pöksyt ja tuo sun kroppas on ihan mielettömän upea nainen! Toivottavasti arvostat sitä! <3
    Hyvä kuvauspaikka myös! Tykkään!! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Tania <3 Välillä olen tyytyväinen vartalooni ja välillä tulee sellasia pullukka olo päiviä.Tämä asu oli mulle tosi rohkea valinta ,koska normaalisti en halua paljastaa mahan seutua näin paljon.
      Kimmo valitsi tämän kuvauspaikan.Hän juttelikin viimeksi ,että vapaa ajallakin tulee jatkuvasti katseltu paikkoja missä olisi hyvä kuvata.Wiurilan kartano on todella kaunis paikka ja sieltä tuli otettu toisenkin asun kuvat :)

      Delete
  3. Tosi kivat pökät <3 mulle ei nyt heti tuu mieleen vaatetta jonka pois heittäminen ois kaduttanu - johtuu ehkä siitä etten kovin herkästi suostu mistään luopumaan, mutta on käyny niin että oon kirpparille vieny tavaraa ja kun oon ottanu tavarat sielt pois oonki pelastanu niit takas omasn kaappiin :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Katarina <3 Tämä kerta oli kyllä ainoa milloin olen heittänyt Uff-laatikohin vaatteita.En olisi varmaan muuten niitä heittänyt pois ,mutta oli silloin raskaana ja tunsin itseni valaaksi.
      Nykyään pistänkin vain virheostoksia fb kirpparille.(Suurinpiirtein sellasia mistä olen hintalappujen irrottamisen jälkeen ajatellut ,että mitä mä oikein tein. :D )

      Delete
  4. Upeat kuvat, ihanat housut ja upea nainen! <3

    ReplyDelete
  5. Kauniina kuten aina<3 ja upeet pöksyt! (:

    ReplyDelete
  6. Ompas upeita kuvia! Nuo housut sopii sun hoikalle kropalle kyllä ihan loistavasti! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi Kiitos :) Tulen kyllä tänä syksynä käyttämään noi varmaan loppuun ,kun vihdoinkin sain ne lyhennettyä :D

      Delete
  7. Mä oon sellanen että en raaski heittää oikein mitään pois ja sit ku heittää sitä tarvii kuitenki .. :DD eli joo on tullu hävitettyä vaatetta mitä oliski sit halunnu myöhemmin käyttää .. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Normaalisti mäki olen sellanen :) Tuli vaan niin helpolla sillon heitetty ,kun oli viimesillään raskaana

      Delete
  8. Ihania kuvia! Nuo housut sopii kyllä niin hyvin tuohon kokonaisuuteen, muistan tuon leveälahkeisten kulta-ajan :D Siihen aikaan kun olin itse teini, piti olla leveät lahkeet, matala vyötärö ja ne sunkin mainitsemat napapaidat. Jännä nähdä kuinka muoti palaa aina uudestaan ja uudestaan samoihin elementteihin!
    Näytät ihan sairaan hyvältä, sulla on kyllä niin upea kroppa ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :) Mulla oli todella vaikeaa hyväksyä silloin pillifarkut ja taisinki olla viimeinen kaveri porukasta ,joka alkoi käyttämään niitä.
      Silloin musta tuntui ,että pillifarkut saa mun kropan näyttämään isommalta mitä se on ja nyt en luopusi niiden käytöstä millään.
      On ollut kyllä hauska katsoa ,kun kaikki 90 luvun villitykset palaavat kauppojen hyllyille. <3

      Delete
  9. Joo olen heittänyt muutamia ihanuuksia pois mitä kadun nyt. Ehkä siksi nyt kaappini pursuilee, kun en tahdo luopua mistään enään :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tällä hetkellä teen vanhoista isoista vaatteista uusia ompelukoneen avulla :) Onneksi en ole myynyt ihan kaikki isoja vaatteita pois

      Delete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.