ARMY GREEN

Heti aluksi haluan pyytää anteeksi etten ole kerennyt vastailemaan kommenteihin. Ulkona on ollut niin kauniit kelit ja olen pyrinnyt olemaan valoisan ajan ulkona pojan kanssa. Eilen olimmekin äitini luona katsomassa  puuhommia ja Miko iloisesti yritti olla apuna klapien kannossa. Viikonloppu oli myös kiireinen ja sunnuntaina olin hyvän ystävän vauvakutsuilla. Kutsuihin oli panostettua 100% ja kaikki oli niin kaunista ja lempeän vaaleanpunaista. Tässä nyt sitä lupaamaani armyn vihreää asumuodossa. Tätä ihanaa maanläheistä väriä tulette kyllä näkemään tämä kevään aikana lisää. Sheinsidelta onkin tulossa ihana armyn vihreä takki suurilla rinta taskuilla. Olen ajatellut yhdistää takin kanssa korkeat beiget korot, heti kun ulkona niillä pärjää. Mikon huoneessa on tällä hetkellä viisi Zalandon pakettia,kaksi Nellyn ja Bubbleroomistakin tuli käheet kesä sandaalit. Kun saan vaan julkaistu tämän postauksen alta pois niin käyn niiden kimpuun ja valitsen mitä pidän ja mitä palautan. Suurin osa vaatteistani onkin yleensä netin kautta ostettuja ja kaupoissa harvoin tulee pyörittyä. Netti shoppaillun avulla näen heti miltä oikeesti vaatteet näyttävät päälläni. Minusta tuntuu että kaikissa vaatekaupoissa on laihentavat peilit ja petyn kotona kun vaate ei näyttäkkään niin hyvältä päälläni. Mistä te ostatte suurimman osan vaatteistanne ja mitä mieltä olette kauppojen peileistä ?


                                                                                                       
kengät 1
tämä
joopa joo joo

27 comments:

  1. Ihana asu ja noi lasit ! <3 Mun mielestä ne kaupan peilit saa taas näyttämään lihavammalta, en tiedä sitten mikä siinä on :D. Tällähetkellä lempparikauppoihini kuuluu ainakin Carlings ja Bikbok. Harvoin tulee ostettua netistä mitään.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Sina <3 Jännää miten ihmiset näkee itsensä erillä lailla :D

      Delete
  2. Kauniita maanläheisiä värejä, tykkään! Ihan saman havainnon oon tehnyt sovituskoppien peileistä! Säätävät mokomat ne niin että -5kg lähtee hujauksessa. Sitten kotona ihmetellään että ai tältäkö tää nyt näyttikin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Salla <3 HM peilit on kaikista pahimpia. Yllätyin kyllä tänään postiivisesti. Ostin bik bokista housut ja näytin kotona ihan siedettävältä :D

      Delete
  3. Oii maanläheiset värit passaa sulle niin täydellisesti :)<33 tosi toimiva ja kaunis asukokonaisuus <3 Ihanaa kun on ollut niin kauniita ja aurinkoisia päiviä! Niistä täytyykin nauttia :) koneen ääressä ehtii olla sitten myöhemminkin ;)) meitsi tykkää kans enemmän shoppailla vaatteita netistä mitä kaupasta! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Emilia <3 Oon kyllä nauttinu jokaisesta pilvettömästä päivästä. Jotenki musta netistä löytyy niin paljon ennemmän valinanvaraa.

      Delete
  4. Tosikivat asukuvat:) Mulla aina meinaa vähän viahdella tykkään netistä tilailla koska se on niin helppoa mutta välillä on kiva lähteä kauppaan hypistelemään kaikkea, mutta ne peilit ja valot kyllä vaikuttaa välilä huomaa kotona että paita on ihan erivärinen kuni kauassa:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Saara <3 Itse käyn tosiaan harvoin kaupoissa mutta tänään ostin tosiaan Bik bokista housut :D Netti shoppailussa on kyllä myös noi samat huonot puolet ja välillä harmittaakin kun tuote ei olekkaan sellainen mitä kuvissa.

      Delete
  5. Upea asu! Maanläheiset värit sopii sulle paremmin kuin hyvin<3

    ReplyDelete
  6. ohhh my ! <3 Niin mieletön ! <3 Kuullostaa hyvälle armynvihreä ja beiget korot ! :>

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei vitsi mulla alko heti soimaa yksi vanha biisi tosta ohhh my tekstistä . :D

      Delete
  7. Superihana asu ja superihana sinä <3

    ReplyDelete
  8. vitsi noi kengät on makeet! aivan upeita kuvia jälleen kerran<3

    ReplyDelete
  9. Voi vitsi mikä asu taas ! Oot sinä Marika upea nainen ja varsinainen tyylin esikuva <3 Itsekin ostan kaikki vaatteeni melkein netistä, se on vaan jotenkin niin helppoa ja valinnanvaraa on paljon.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apua Jasmina mä ihan punastelen täällä :D Jotenkin hauskaa lukea tätä kun istuu sohvalla pieruverkkareissa likaisella tukalla :D Olen samaa mieltä valinnanvarasta

      Delete
  10. Kivat maanläheiset sävyt tässä asussa :)

    Piti muuten vielä sanoa, että näytät ihan Kira Kososelta (Blond rivets) tuossa bannerikuvassa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apua kiitos.Ihanaa kuulla kun itse ihailen Kira Kososta <3

      Delete
  11. Aivan järjettömän upea asu! Ja kuvat ylipäätään niinku aina! :) ♥ Oot sinä kyllä upea mimmi, ei hyvänen aika!
    Haha mun täytyy kyllä sanoa että sovituskopeilla on muhun päinvastanen vaikutus, musta tuntuu että näytän ihan kamalalta niissä peileissä! :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nyt olen punainen kun paloposti :D Jännää miten ihmset näkee itsensä erillä tavalla peileistä. :D

      Delete
  12. Eih Marika, sä kyllä osaat niin inspiroida mua sun pukeutumisella, niin ihana asu ♥ Oot kyllä niin tyylikäs. Ostan suurimman osan vaatteista kirppikseltä, joka on mun mielestä siistiä. Rahaa ei mee paljoa ja kuitenkin ne on ihan samantyylisiä kuin vaatekaupoissakin. :) H&m, bikbok ja gina on mun lemppareita. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos Jenna kauniista sanoista <3 Oot itsekkin niin tyylikäs nainen :) Kävisin itsekkin kirppareilla jos täällä päin olisi kunnollisia sellaisia. Joka kerta kun olen niissä käynyt niin tarjolla ei ole ollut kun vanhoja lumppuja. :( Isoissa kaupungeissa on aina todella laadukkaita kirppareita ja kannattaa ehdottomasti käyttää sitä hyväkseen <3

      Delete
  13. Upeita kuvia ja ihana asu!! Sä oot niin huippu malli!<3

    ReplyDelete
  14. Ei lisättävää,asiallisia ja tyylikästä ;)

    ReplyDelete

Toivottavasti viihdyit blogini parissa.